Elektronik Havit 11.11 İndirime Girecek Ürünler

• Konuyu başlatan 815867
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 2.224
AAA bugün daha pazartesi değil mi ya :D Pardon ben çalıştığım iş sebebiyle hep bir gün ileriden gidiyorum. Ama yarında çok farklı bir senaryo olacağını sanmıyorum. Orası da ayrı bekleyip göreceğiz.

Her salı bazı ürünlere indirim yapıyorlar zaten. Sadece bu sefer biraz daha ciddi miktarlarda yapacaklar. Neden yarında çok farklı bir senaryo olmayacağını düşünüyorsunuz ki hocam?

Her salı bazı ürünlere indirim yapıyorlar zaten. Sadece bu sefer biraz daha ciddi miktarlarda yapacaklar. Neden yarında çok farklı bir senaryo olmayacağını düşünüyorsunuz ki hocam?

Daha önce buna benzer çok fazla 1TL, bedava veya kupon puan kasıp bedava ürün alma vaadiyle kandırıldım o yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
İncehesap yapınca bile çöküyor site. Havit'in çökmemesi imkansız. Yine de alabilecek arkadaşlara hayırlı olsun diyelim.

Ne iş yapıyorsunuz hocam merak ettim pilot falan mısınız?
Hayır hocam gazeteciyim, Ulusal bir gazatenin sayfa mizanpajını yapıyorum. Yarının haberlerini bugün yapıyoruz yıllardır kafam hep bugünü yarın sanıyor bu yüzden ;D

Havit Happy Hour Kampanya Koşulları;
  • Happy Hour kampanyası, her Salı günü saat 18.00 ile 23.59 arasında geçerli olup, seçili ürünlerde sınırlı stoklarla sunulan özel indirimleri kapsar.
  • Kampanyaya dahil olan ürünler her Salı saat 18.00’den itibaren yalnızca www.havitstore.com.tr adresinde yayınlanacaktır.
  • Ürünler stoklarla sınırlıdır. Her kullanıcı kampanya dahilindeki her üründen sadece 1 adet satın alma hakkına sahiptir.
  • Kampanya dahilindeki ürünlerin stoğu tükendiğinde söz konusu ürünler kampanyasız fiyatlarıyla (web sitesindeki güncel fiyatı üzerinden) satışta kalmaya devam eder.
  • Herhangi bir nedenle sipariş iptali gerçekleşirse, indirim hakkı geçersiz olur ve bu hak tekrar tanımlanmaz.
  • Kampanyayı kötüye kullandığı tespit edilen kullanıcıların kampanyaya dair tüm hakları iptal edilir. Havit Türkiye bu kullanıcıların ilerideki kampanyalardan da yararlanmasını engelleme hakkına sahiptir.
  • Yasal düzenlemelerdeki değişiklikler ya da resmî kurumlarca alınacak kararlar nedeniyle kampanyanın sürdürülmesi mümkün olmazsa kampanya iptal edilmiş sayılır.
  • Kampanyaya kapsamındaki indirimler diğer kampanya veya indirim kodları ile birleştirilerek kullanılamaz.
  • Havit Türkiye, kampanyaya dair tüm koşulları değiştirme hakkını saklı tutar.
Arkadaşlar bir şey diyeceğim şimdi iyi biz bunları sepete ekliyoruz da birisinin indirimli stoğu bitince eski fiyatına dönüyor, kampanya saati şimdi de bunları sepetten çıkarmakla uğraşmayalım :D
İki ayrı hesaptan aynı adrese sipariş oluşturmak sıkıntı olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı