Alamiyorum ki hoparlorden alacagim stok yok diyor daha dusmeden.
Eki Görüntüle 2602469
böyle duruyor.
Son kalanlarda bitmiş , ben mesaj attığımda stokları vardı.
Alamiyorum ki hoparlorden alacagim stok yok diyor daha dusmeden.
Eki Görüntüle 2602469
böyle duruyor.
Hocam fiyatlar güncellenmeye başladığından beri F5 atıp ödemeye basıyorum ama 3400 gözüküyordu, sonra 1111 oldu, ödemeye bastım stok bitti dedi. Güzel kolpa ya.Son kalanlarda bitmiş , ben mesaj attığımda stokları vardı.
Hocam fiyatlar güncellenmeye başladığından beri F5 atıp ödemeye basıyorum ama 3400 gözüküyordu, sonra 1111 oldu, ödemeye bastım stok bitti dedi. Güzel kolpa ya.
@omerrdenizz bu arkadaşta yalan söylediği ve insanlara yanlış bilgi verdiği için gereken cezayı almalı.
Diger urunler kolpa olmayabilir ama hoparlorun kolpa olduguna eminim. Bakarsaniz burada bile alan birisi yok ve sayfayi saniyede 25 kere F5'ledim. Sepetimde fiyatinin dustugu ilk an odemeye bastim ve stok bitti diyor. Urunun ana sayfasinda fiyat degismedi bile, onda bile stok bitti gozukuyor.Kolpa değil alan arkadaşlarım var sitenin yavaşlığı dışında gerçek hocam bende alamayan biri olarak yazıyorum bunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.