Elektronik Havit 11.11 İndirime Girecek Ürünler

Hocam fiyatlar güncellenmeye başladığından beri F5 atıp ödemeye basıyorum ama 3400 gözüküyordu, sonra 1111 oldu, ödemeye bastım stok bitti dedi. Güzel kolpa ya.

Kolpa değil alan arkadaşlarım var sitenin yavaşlığı dışında gerçek hocam bende alamayan biri olarak yazıyorum bunu.

@omerrdenizz bu arkadaşta yalan söylediği ve insanlara yanlış bilgi verdiği için gereken cezayı almalı.

Erenn midir nedir onu raporladım ben zaten bu tarz mutantları uzaklaştırmak lazım toplumdan.

İnanmıyor musunuz anlamadım aldım diyorum niye yalan söyleyeyim stoklar bitti neredeyse 1 klavye gözüküyordu en son mouse bitmişti siz yapamıyorsanız benim problemim değil. (VPN açtım öyle girdim)

Kolpa değil alan arkadaşlarım var sitenin yavaşlığı dışında gerçek hocam bende alamayan biri olarak yazıyorum bunu.
Diger urunler kolpa olmayabilir ama hoparlorun kolpa olduguna eminim. Bakarsaniz burada bile alan birisi yok ve sayfayi saniyede 25 kere F5'ledim. Sepetimde fiyatinin dustugu ilk an odemeye bastim ve stok bitti diyor. Urunun ana sayfasinda fiyat degismedi bile, onda bile stok bitti gozukuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı