Technopat'ın verdiği yük en fazla kaç olabilir ki hocam? 2000 kişi olsak bile hiçbir şey bu.
Çoğunlukla YouTube, Instagram tarafında toplanıyor insanlar.
Fabrikada çalışan kuzen var herkes kitlenmiş
Technopat'ın verdiği yük en fazla kaç olabilir ki hocam? 2000 kişi olsak bile hiçbir şey bu.
Çoğunlukla YouTube, Instagram tarafında toplanıyor insanlar.
Hocam konu 14.3k görüntülenme almış.Technopat'ın verdiği yük en fazla kaç olabilir ki hocam? 2000 kişi olsak bile hiçbir şey bu.
Çoğunlukla YouTube, İnstagram tarafında toplanıyor insanlar.
Hocam konu 14.3K görüntülenme almış.
Evet ona bende şaşırdım.Diğer forum ve sosyal medyaları vs. de düşünürsek bence alamamamız normal. Ancak bu forumdan çok kişi almış ona şaşırdım ben, her üründen 10 tane stok varsa buraya zaten 6-7 kişinin fotoğraf attığını gördüm sipariş verdim diye.
Ne kadarı denemiştir o ayrı. Demek istediğim milyonlarca genç var ve kim bilir diğer sosyal medyalar ile kaç binlerce insan denemiştir.Hocam konu 14.3k görüntülenme almış.
Sanki kampanya zamanında baktığımda 6k küsur gibiydi sonradan artmış gibi.Ne kadarı denemiştir o ayrı. Demek istediğim milyonlarca genç var ve kim bilir diğer sosyal medyalar ile kaç binlerce insan denemiştir.
Galiba 5-10 kişi alabilmişBuradan alan hocalarım var mı acaba merak ettim.
Ben varım:Buradan alan hocalarım var mı acaba merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.