Havit Fuxi H3 alınır mı?

Wresst

Centipat
Bu kulaklığı almayı düşünüyorum FPS oyunları için, tasarımı falan hoşuma gitti fiyatı da uygun bütçeme göre. Kullananların yorumu çoğunlukla iyi ama bazıları da ses kalitesi kötü falan diyor. Alınır mı sizce?

Arkadaşın dediği gibi, ses kalitesi müzik dinlemek için falan çok iyi değil ama oyunlarda yeterli oluyor. FPS oyunlarında nasıl olur ses kasma açısından bilmiyorum. Ben de 3 aydır falan kullanıyorum memnunum gayet. Çok hafif, fiyatına göre de kalitesi kötü değil.

Hayır. Kronik sorunlarla dolu bir kulaklık bütçe nedir?
Nasıl kronik sorunları var hocam? Neredeyse 1 sene olacak alalı ben hiçbir sorun yaşamadım. Çevremde en az 5-6 kişi kullanıyor onlar da hiç sorun yaşamadı hala kullanıyorlar. Discord'da vs. sık konuştuğum kişiler bunlar.

selamlar hocam kullandığım kulaklık ss marka kablosu çok kısa ve 7.1 yok ayrıca mikrofonu koptu bu kulaklığı tam sipariş verecekken yorumunuzu gördüm sizce satın alınır mı
Ben ve çevremdeki kullanan arkadaşlarım tek bir sorun bile yaşamadık. Beklentinizi ses kalitesi konusunda üst düzey tutmadığınız sürece gayet yeterli bir kulaklık kablosuz alanında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı