Dediğim gibi oyun için alacağım o yüzden araştırıyorum ama doğru düzgün birsey de bulamadımSes kalitesi çok iyi değil ama rahat bir kulaklık 700 tl ye almıştım işimi görüyor.
Kablosuz istiyorsanız bu fiyatlarda en iyi seçenek bu.Dediğim gibi oyun için alacağım o yüzden araştırıyorum ama doğru düzgün birsey de bulamadım
Kablosuz istiyorsanız bu fiyatlarda en iyi seçenek bu.
Selamlar hocam kullandığım kulaklık SS marka kablosu çok kısa ve 7.1 yok ayrıca mikrofonu koptu bu kulaklığı tam sipariş verecekken yorumunuzu gördüm sizce satın alınır mı?
Hayır. Kronik sorunlarla dolu bir mouse bütçe nedir?
Hocam mouse derken bir yanlışlık oldu sanırım şöyle ki acil ihtiyacım olduğu için çok fazla bir bütçem yok kablosuz olması benim için yeterlidir.
Nasıl kronik sorunları var hocam? Neredeyse 1 sene olacak alalı ben hiçbir sorun yaşamadım. Çevremde en az 5-6 kişi kullanıyor onlar da hiç sorun yaşamadı hala kullanıyorlar. Discord'da vs. sık konuştuğum kişiler bunlar.Hayır. Kronik sorunlarla dolu bir kulaklık bütçe nedir?
Ben ve çevremdeki kullanan arkadaşlarım tek bir sorun bile yaşamadık. Beklentinizi ses kalitesi konusunda üst düzey tutmadığınız sürece gayet yeterli bir kulaklık kablosuz alanında.selamlar hocam kullandığım kulaklık ss marka kablosu çok kısa ve 7.1 yok ayrıca mikrofonu koptu bu kulaklığı tam sipariş verecekken yorumunuzu gördüm sizce satın alınır mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.