Havit Fuxi H3 alınır mı?

Nasıl kronik sorunları var hocam? Neredeyse 1 sene olacak alalı ben hiçbir sorun yaşamadım. Çevremde en az 5-6 kişi kullanıyor onlar da hiç sorun yaşamadı hala kullanıyorlar. Discord'da vs. sık konuştuğum kişiler bunlar.

Ben ve çevremdeki kullanan arkadaşlarım tek bir sorun bile yaşamadık. Beklentinizi ses kalitesi konusunda üst düzey tutmadığınız sürece gayet yeterli bir kulaklık kablosuz alanında.

Sadece foruma Fuxi yazınca yüzlerce konu vardır belki de. Kendi cevremde de alan vardı sattı kurtuldu.

Sadece foruma Fuxi yazınca yüzlerce konu vardır belki de. Kendi cevremde de alan vardı sattı kurtuldu.
Yani hocam piyasa ucuz pahalı her türlü üründe birçok konu vardır zaten. Ben kendi tecrübemi ve arkadaşlarımın tecrübesini aktarıyorum. Kısa sayılacak bir süredir de kullanmıyorum her gün aktif olarak kullanıyorum en ufak bir sorun bile yaşamadım. Tabii kimsenin kesin yaşamayacağı anlamına gelmiyor bu. Ancak kesin yaşanacağı anlamına da gelmiyor. Tercih arkadaşa kalmış, uygun fiyata kablosuz düşünüyorsa mantıksız bir tercih değil.

Yani hocam piyasa ucuz pahalı her türlü üründe birçok konu vardır zaten. Ben kendi tecrübemi ve arkadaşlarımın tecrübesini aktarıyorum. Kısa sayılacak bir süredir de kullanmıyorum her gün aktif olarak kullanıyorum en ufak bir sorun bile yaşamadım. Tabii kimsenin kesin yaşamayacağı anlamına gelmiyor bu. Ancak kesin yaşanacağı anlamına da gelmiyor. Tercih arkadaşa kalmış, uygun fiyata kablosuz düşünüyorsa mantıksız bir tercih değil.

Havit Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio bu aynı fiyata dusmusken yüzüne bakmam H3 veya h7'nin. İkisine de bin basar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı