Havit Fuxi H3 mikrofonu çalışmıyor

• Konuyu başlatan Elmos
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 138

Elmos

Decapat
Daha fazla  
Havit Fuxi H3 kulaklığımda mikrofonu çalışmıyor, alalı 2 haftaya yakın oldu. Mikrofonu PC'ye taktığımda görüyor fakat sesi almıyor. Üzerindeki açma kapama tuşundan da denedim hiçbir türlü olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming modda olduğunuzdan emin misiniz? Tam olarak emin olmamak ile birlikte belki de Bluetooth modda mikrofonu çalışmıyordur. Ekstra olarak kablolu şekilde de takıp deneyin; ama gaming modda olsun. Ben şahsen aynı kulaklığı 2 aydır kullanıyorum ve memnunum.

Garantisi vardır garantiye gönderin bence. Havit'te bu tip sorunlar oluyor diye duymuştum.

Trendyol'dan aldım garanti geçerli midir?

Gaming modda olduğunuzdan emin misiniz? Tam olarak emin olmamak ile birlikte belki de Bluetooth modda mikrofonu çalışmıyordur. Ekstra olarak kablolu şekilde de takıp deneyin; ama gaming modda olsun. Ben şahsen aynı kulaklığı 2 aydır kullanıyorum ve memnunum.
gaming mode nasıl açarım

Son düzenleme:
Kulaklık kablo ile bilgisayara bağlı olmasın, alıcısı ile bağlı olsun. Ve akabinde gösterdiğim tuşa basılı tutun; gösterdiğim tuşun üstündeki mavi ışığın yanması ve kulaklıktan ya''Bluetooth mode power on'' yada''Gaming mode power on'' şeklinde ses duymanız lazım. Bu ilk adımda sorun varsa ilk olarak ona odaklanın. Eğer sorun yoksa; Bluetooth mode'da ise Gamin mode'a alın ve mikrofonu yerine takın. Sesinizi alması lazım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-11-04 saat 19.20.57_5b6dfc98.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-11-04 saat 19.20.57_5b6dfc98.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 4
Kulaklık kablo ile bilgisayara bağlı olmasın, alıcısı ile bağlı olsun. Ve akabinde gösterdiğim tuşa basılı tutun; gösterdiğim tuşun üstündeki mavi ışığın yanması ve kulaklıktan ya"Bluetooth mode Power on" ya da"Gaming mode Power on" şeklinde ses duymanız lazım. Bu ilk adımda sorun varsa ilk olarak ona odaklanın. Eğer sorun yoksa; Bluetooth Mode'da ise gamin Mode'a alın ve mikrofonu yerine takın. Sesinizi alması lazım.

Tamamdır müsait olduğum zaman deneyeceğim çok teşekkürler.

Kulaklık kablo ile bilgisayara bağlı olmasın, alıcısı ile bağlı olsun. Ve akabinde gösterdiğim tuşa basılı tutun; gösterdiğim tuşun üstündeki mavi ışığın yanması ve kulaklıktan ya''Bluetooth mode power on'' yada''Gaming mode power on'' şeklinde ses duymanız lazım. Bu ilk adımda sorun varsa ilk olarak ona odaklanın. Eğer sorun yoksa; Bluetooth mode'da ise Gamin mode'a alın ve mikrofonu yerine takın. Sesinizi alması lazım.
yaptım dediklerini ama hala ses almıyor gaming modda ve alıcısı ile bağlı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı