Havit Fuxi H6 alınır mı?

Tr1ple

Decapat
Daha fazla  
Hocam bu modeli de biliyorum da Adana'da yaşadığım için deri ped almak istemiyorum aşırı terletiyor attığınız kulaklığın pedleri değişiyor mu acaba?
Deri pedleri bende sevmediğim için araştırdım; yedek pedleri mevcut, muhtemelen değiştirebiliyordur. Pedler yurt içinde minimum 800₺ fiyata denk geldim, AliExpress de ise yanılmıyorsam bir çift ped her şey dahil 250₺ ye var. Maalesef ki pedleri kumaş olanlar ile değiştiremiyorsunuz. Modelin bana göre Havit Fuxi H6 dan tek olumsuz yanı deri pede sahip olması, çünkü zamanla soyulma yapabiliyor. Haricinde bir olumsuzluğu yok gibi geldi bana tam emin olmamak ile birlikte.

Deri pedleri bende sevmediğim için araştırdım; yedek pedleri mevcut, muhtemelen değiştirebiliyordur. Pedler yurt içinde minimum 800₺ fiyata denk geldim, AliExpress de ise yanılmıyorsam bir çift ped her şey dahil 250₺ ye var. Maalesef ki pedleri kumaş olanlar ile değiştiremiyorsunuz. Modelin bana göre Havit Fuxi h6'dan tek olumsuz yanı deri pede sahip olması, çünkü zamanla soyulma yapabiliyor. Haricinde bir olumsuzluğu yok gibi geldi bana tam emin olmamak ile birlikte.

Anladım hocam çok teşekkür ederim önerileriniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı