Havit Fuxi H7 alınır mı?

SteroXy

Femtopat
Daha fazla  
3 4 yıldır Rampage RM-K19 Raging Plus modelini kullanıyorum. Havit Fuxi H7 modeline geçmeyi düşünüyorum. Genelde FPS oyunları ve arada hikayeli oyunlar oynuyorum. Sizce mantıklı mı başka alternatif var mı kablosuz, gecikmesi az, beyaz, sesi de güzel olan bir kulaklık arıyorum. Geçeceğim kulaklık şuankinden her türlü daha iyi midir? Bütçem 1500 civarı.

@zoin mesela Logitech G435'te 40mm çok önemli bir faktör mü bir de başka önerilerin var mı?

H7 kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim şu anda yaklaşık 2 aydır +2rank atladım Valorant'ta eğer çok tryhard oynamak istiyorsan bütçeyi attırırsan farklı kulaklıklar al ama H7 harbiden güzel kronik cikarmazsa.

H7 kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim şu anda yaklaşık 2 aydır +2rank atladım Valorant'ta eğer çok tryhard oynamak istiyorsan bütçeyi attırırsan farklı kulaklıklar al ama H7 harbiden güzel kronik cikarmazsa.

Seste robotlaşma oluyor diyorlar 1 2 saat oynadıktan sonra sende oluyor mu bende almayı düşünüyorum.

Kullanıyorum. Bassı çok iyi kablosuz olması ve kulak pedleri çok rahat fakat dışarıya gidiyor ses tamamen. Ses kasması da iyi, ışığını kapatınca şarjı iyi gidiyor.

Kullanıyorum. Bassı çok iyi kablosuz olması ve kulak pedleri çok rahat fakat dışarıya gidiyor ses tamamen. Ses kasması da iyi, ışığını kapatınca şarjı iyi gidiyor.

Reis peki son bir sorum olacak sen ne kadar süredir kullanıyorsun çünkü internette 3 yorumdan 2'si iyi ise ( bunlar genelde yeni alınmış ) 1 tane uzun süre kullanan adamda kendiliğinden bozulmaya başladı diyorlar senin başına gelmedi mi böyle bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı