Havit Gamenote FUXI-H7 alınır mı?

Hocam bizim çocuklar sürpriz yapmak istemiş zaten birer kulaklık almış. Havit Gamenote H2002bg adlı bir kulaklık. 2000 TL'ye bulmuşlar kendileri. Beni mutlu etti fakat bass konusunda ayar yapmak gerekti. H2002P düşünüyorlarmış hem daha ucuzmuş, ses kalitesi konusunda nasıldır? Güncel kulaklığımla yarışır mı?

H2002P kablolu kulaklık. Ona göre ayrım yap. İyi de olsa kablolu. H2002bg biraz daha iyidir Fuxi'den.

Tüm kronikleri bizzat deneyimledim.
Yani evet duymadım henüz. Ama Fuxi h7'de de duymamıştım ben bayağı bir süre son zamanlarda hep duyuyorum dongle sorununu. O üründe belli olmaz. Şahsen ben yurt dışından getirttim kulaklığımı aynı paraya.
Bunda da arada kopma yaşanıyor, benim dolap belki arada engelliyor olabilir ama bilemiyorum. USB Portuna son derece yakınım ve dolapta öyle çok girmiyor, %1'lik bir bölümü neredeyse giriyor araya. Bilemiyorum şu anlık bir kaç şey yaptım ama biraz daha bu anlık gelen kopma/cızırtı sesini duyarsam iadeyi düşüneceğim.

Bunda da arada kopma yaşanıyor, benim dolap belki arada engelliyor olabilir ama bilemiyorum. USB portuna son derece yakınım ve dolapta öyle çok girmiyor, %1'lik bir bölümü neredeyse giriyor araya. Bilemiyorum şu anlık birkaç şey yaptım ama biraz daha bu anlık gelen kopma/cızırtı sesini duyarsam iadeyi düşüneceğim.

Ben olsam beklemez iade ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı