Havit Fuxi H7 vs H2002P

Şahsen yaşamadım. Dip ses sorununu yaşayan belirli bir çoğunluk var olduğu için net bir şey söyleyemeyeceğim.
Sizce eksi yönleri nelerdir peki? Yoksa bütçeyi artırıp Cloud Core veya Blackshark V2X almak mantıklı mı?

Ben dip ses yasamadim. Kulaklik ile ilgili tek problem kablosu cok dolaniyor.
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Kablosu dışında başka bir sorun yaşadınız mı ya da sizi rahatsız eden bir yönü oldu mu?

Sizce eksi yönleri nelerdir? Peki? Yoksa bütçeyi artırıp Cloud Core veya BlackShark v2X almak mantıklı mı?

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Kablosu dışında başka bir sorun yaşadınız mı ya da sizi rahatsız eden bir yönü oldu mu?

Ben Cloud 2 kullanmistim 1-2 hafta. Sonrasinda H2002P'ye gectim. Sahsen fark hissetmedim ben. 20 Haziran 2024TEN beri kullanıyorum.

Neden Cloud 2'den H2002P'ye geçtiniz ayıptır sorması?

Oncesinde elimde H2002D vardi. Onu kardesime verdim. Ondan sonra bakarken Cloud 2 gordum Amazon'da. 2K fiyata indi. Onu sipariş ettim. Geldiginde bir sure kullandim. Pek fark hissetmedim. Normalde onun ile devam edecektim ama ayni zamanda H2002P indirime girmisti. 700 kusure aldim. O donem biraz da paraya ihtiyacım vardi. O yuzden ama ben fark hissetmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı