Elektronik Havit Gamenote 2002P 1104TL!

Kulaklığı kullandığınızdan emin değilim.

Yaklaşık 1 senedir kulaklığı kullanıyorum. Arkadaşıma da aldırdım fakat kedisi kablosuyla oynadığı için 2 ay gibi bir sürede bozuldu. İkimizin de deneyimlerine dayanarak söylüyorum. Mikrofonu gayet iyi ve bilgisayar sesini de karşıya yansıtmıyor, ilk kez duydum sizden. Pedler gayet rahat, ayarını yanlış yapmadıkça kulak sıkmıyor. Ses kalitesi iyi, bilgisayar sesini 20'de falan kullanıyorum çünkü fazlasına gerek kalmıyor. Kafasına uymayanlara bir şey diyemem.

Bazıları kablo fazla dolanıyor demiş, maalesef haklılar ona bir şey diyemeyeceğim.

Hocam ben kulaklığı kendim kullanmadım sadece bir kez denedim. Fakat bir arkadaşım bu kulaklığı kullanıyor ve sesli sohbet kullanılan her yerde bilgisayar seslerini bize de iletiyordu kulaklık. Bu sorunu çözemedik. Ayrıca malzeme olarak sürücü olarak kaliteli bir kulaklık değil sadece çok kaliteli reklam yaptılar. Combatry vs. sorsanız yüzüne bile bakmıyordur kulaklığın. Alıp kullandıysanız, memnunsanız ne güzel. Zaten rezil bir kulaklık demiyorum fakat bence kulaklığın alınabilir olması için 750TL bandında olması gerekiyor.

Bu fiyata iyi bir kulaklık gibi görünüyor fakat mikrofonu olsun ergonomisi olsun kötü bir kulaklık. Oyun oynarken ya da video izlerken sesli sohbette olduğunuzda mikrofon bilgisayarın sesini alıyor ve sohbettekileri rahatsız ediyor. Ayrıca pedlerin üst kısmı fazla sıkıyor alt kısmı sıkmıyor. Hatrı sayılır denilebilecek bir ses kalitesi var fakat sesler bir tık ince eğer kulağınız hassassa seslerdeki bozulmaları duyabilirsiniz. Eğer bütçeniz bu civarlardaysa biraz daha sıkıştırıp kaliteli bir kulaklık almanızı öneririm.
Mikrofon sıkıntınız yazılımsal büyük ihtimal. Fiyatına göre de mükemmel bir sesi var

Birlikte 6. ayımızı dolduracağız tek problemi dolanması. Onun dışında bir problemini göremedim kulaklığın. Tek sıkıntısı benden kaynaklı sanırım çok çantada gezdiği için ipleri yıprandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı