Elektronik Havit Gamenote 2002P 1104TL!

Bu fiyata iyi bir kulaklık gibi görünüyor fakat mikrofonu olsun ergonomisi olsun kötü bir kulaklık. Oyun oynarken ya da video izlerken sesli sohbette olduğunuzda mikrofon bilgisayarın sesini alıyor ve sohbettekileri rahatsız ediyor. Ayrıca pedlerin üst kısmı fazla sıkıyor alt kısmı sıkmıyor. Hatrı sayılır denilebilecek bir ses kalitesi var fakat sesler bir tık ince eğer kulağınız hassassa seslerdeki bozulmaları duyabilirsiniz. Eğer bütçeniz bu civarlardaysa biraz daha sıkıştırıp kaliteli bir kulaklık almanızı öneririm.

Benim kafama oturmamıştı ondan dolayı iade etmiştim, onun dışı mikrofonu kaliteliydi.

Bu fiyata iyi bir kulaklık gibi görünüyor fakat mikrofonu olsun ergonomisi olsun kötü bir kulaklık. Oyun oynarken ya da video izlerken sesli sohbette olduğunuzda mikrofon bilgisayarın sesini alıyor ve sohbettekileri rahatsız ediyor. Ayrıca pedlerin üst kısmı fazla sıkıyor alt kısmı sıkmıyor. Hatrı sayılır denilebilecek bir ses kalitesi var fakat sesler bir tık ince eğer kulağınız hassassa seslerdeki bozulmaları duyabilirsiniz. Eğer bütçeniz bu civarlardaysa biraz daha sıkıştırıp kaliteli bir kulaklık almanızı öneririm.

Evet mikrofonu cidden tırt kuzenim de almıştı üstelik 1-2 ay içinde kulaklık bozuldu.

Havit H2038u modeli var bende geçen gün üst kısmı ikiye ayrıldı. Kulaklığı kafama takarken çatladı cidden ayarlanamiyor olması çok kötü kafamı sıkıyordu ve dışarıya çok ses veriyor. Bu modeller nasıl bilmiyorum mikrofonu idare ederdi.

Kulaklığı kullandığınızdan emin değilim.
Yaklaşık 1 senedir kulaklığı kullanıyorum. Arkadaşıma da aldırdım fakat kedisi kablosuyla oynadığı için 2 ay gibi bir sürede bozuldu. İkimizin de deneyimlerine dayanarak söylüyorum. Mikrofonu gayet iyi ve bilgisayar sesini de karşıya yansıtmıyor, ilk kez duydum sizden. Pedler gayet rahat, ayarını yanlış yapmadıkça kulak sıkmıyor. Ses kalitesi iyi, bilgisayar sesini 20de falan kullanıyorum çünkü fazlasına gerek kalmıyor. Kafasına uymayanlara bir şey diyemem.

Bazıları kablo fazla dolanıyor demiş, maalesef haklılar ona bir şey diyemeyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı