Havit Gamenote FUXI-H3 iyi midir?

• Konuyu başlatan Relby
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 237
Bütçe
2000 TL
Mikrofonu güzel mi? Ve gerçekten alınır mı? Son sorum PC'ye Wireless adaptörünü takıyoruz ve çalışıyor değil mi PC de Bluetooth yok.

Mikrofonu için ortalama diyebilirim. Alınır mı? Konusuna gelirsek kesinlikle alınmaz. Hatta bence bu bütçedeki hiçbir kablosuz oyuncu kulaklığı alınmaz. Son olarak evet, Wireless Dongle'ı bilgisayarınızın USB girişine takıp kullanabilirsiniz Bluetooth olmadan.

Mikrofonu için ortalama diyebilirim. Alınır mı? Konusuna gelirsek kesinlikle alınmaz. Hatta bence bu bütçedeki hiçbir kablosuz oyuncu kulaklığı alınmaz. Son olarak evet, Wireless Dongle'ı bilgisayarınızın USB girişine takıp kullanabilirsiniz Bluetooth olmadan.

Bana Wireless lazım çünkü kablo rahatsız ediyor beni bir de ses kalitesi iyi mi CS de ses kasacağım ve hangi nedenlerden dolayı alınmaz? Terletir mi?

Bana Wireless lazım çünkü kablo rahatsız ediyor beni bir de ses kalitesi iyi mi CS de ses kasacağım ve hangi nedenlerden dolayı alınmaz? Terletir mi?

Ses kalitesi için ortalama diyebilirim. Çok fazla terleteceğini de sanmam. Asıl sorun CS'de ses kasmak istediğinizde başlıyor, zaten normal kullanımda da ses kasmak için aşırı boğuk olan sesler 7.1 açıldığında sanki okyanusun ortasındaymışsınız da tüm sesler oradan geliyormuş gibi geliyor. Kronik Wireless dongle bozulması ve uzun kullanımda seslerin robotikleşmesi gibi kroniklerden hiç bahsetmiyorum bile. Kendim de bir hata yaparak Fuxi H7 almış biri olarak kesinlikle uzak durmalısın diyorum. H2002P'nin güzel olmasına kandım bunu da sağlam yapmışlardır dedim ama nerede? Alalı 1 ay olmadan elimde patladı kulaklık. Şu an Bluetooth, Wireless, 7.1 ve mikrofonu çalışmıyor. Sadece kablo ile bağlayarak ses alabiliyorum. Garantiye vereceğim ama çok üşeniyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı