Alalı 1 gün falan oldu düşmedi bir şey olmadı. Dongle taktığım zaman çalışıyor ışığı yanıyor ama ne Gaming moda alabiliyorum bağlanmıyor ya da Bluetooth'a bağlanıyor. Sadece kabloyla PC'ye bağladığımda çalışıyor, anlamıyorum. İade mi etsem?
İade et.Alalı 1 gün falan oldu düşmedi bir şey olmadı. Dongle taktığım zaman çalışıyor ışığı yanıyor ama ne Gaming moda alabiliyorum bağlanmıyor ya da Bluetooth'a bağlanıyor. Sadece kabloyla PC'ye bağladığımda çalışıyor, anlamıyorum. İade mi etsem?
Almadığım için gram pişman olmadığım kulaklık. Bence iade edin.Alalı 1 gün falan oldu düşmedi bir şey olmadı. Dongle taktığım zaman çalışıyor ışığı yanıyor ama ne Gaming moda alabiliyorum bağlanmıyor ya da Bluetooth'a bağlanıyor. Sadece kabloyla PC'ye bağladığımda çalışıyor, anlamıyorum. İade mi etsem?
Açma tuşuna 2 kez tıkla, Gaming mode diyecek. Oyle oldu bende.
kulaklığın tek sorunu bluetot modunda çok aşırı gecikiyo başka bi sorunu yok gayet sağlam ses kalitesi iyi full şarjla 3 4 gün rahat gidiyo ben öneririmKulaklığı beğendin mi dost? Alacağım da.
Kulaklığın tek sorunu Bluetooth modunda çok aşırı gecikiyor başka bir sorunu yok gayet sağlam ses kalitesi iyi full şarjla 3 4 gün rahat gidiyor ben öneririm
12 saat kullandım kulağım ağrımadı terlemedi mikrofon kalitesi güzel wireless pc den denemedim pc de bluetoot yokWireless üzerinden PC de denedin mi sayın dostum veya mikrofon kalitesi nasıl, terletme veya kulağı ağrıtma mevcut mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.