Daha fazla  

- Meslek
- Öğrenci
İnternette araştırırken 7.1 özelliği USB bağlantıda açılabiliyor olduğunu öğrendim ve 7.1'i devreye sokmak için de mikrofon tuşuna 2 kere basılması gerektiğini öğrendim. Ben hiç bunları denememiştim. Sonra biraz daha uğraşırken hem açma kapama düğmesine basılı tuttum belki USB kabloyla bağlıyken kulaklığı açmak gerekiyordur düşüncesi ile(JAK ile bağladığında bir şey yapmaya gerek kalmıyor otomatik bağlanıyor o yüzden afalladım). Artık mikrofon susturma tuşuna 2 kere basmak mı yoksa açma kapama düğmesine basılı tutmak mı işe yaradı bilmiyorum fakat bağlayabildim USB kabloyla bir şekildeHocam USB-C USB-A test ettim ben de çalışıyor. Başka kablo ile dener misiniz? Modlar arasında geçiş yapmamış olabilirsiniz.
@Anilkyae Hocam merhaba, 7.1 özelliğini kullanıyor musunuz hiç kulaklığın acaba? Ben de şöyle bir durum mevcut. 7.1 özelliğini açtığımda oyunların sesleri falan gayet normal ve kaliteli geliyor fakat mikrofon sesleri yankılı gibi bir hissiyatla geliyor. Atıyorum bir tane oyun videosu izlediğinizi düşünün, oyunun videosunun sesi güzel geliyor fakat konuşan arkadaşın sesi böyle sanki yankılıymış gibi geliyor. Böyle bir sorunla karşılaştınız mı acaba? 7.1 özelliğini ben pek anlamam, kullanacağımdan da değil ama merak ettim. Çünkü 7.1'i açınca tizler çok daha kaliteli hale geliyor bunu fark ettim. Fakat bu sefer de seslerde yankı sorunu oluyor ilginç bir şekilde. Belki de 7.1'in çalışma şekli böyledir dediğim gibi hakkında pek bilgi sahibi değilim bu teknolojinin.

Son düzenleme: