Kulaklığı Type-C ve USB'den dendenim ama kablosuz olarak ses alamdım. Nasıl çözerim bu sorunu?
Denedim kılavuzda yazanları. Anakartda sıkıntı olabilir mi acaba?Güç tuşuna 2 defa basınca 2.4G pair moduna alıyor.
Ozaman bilemiyorum ben denemek için dün aldım bende sorunsuz çalıştı.Denedim kılavuzda yazanları. Anakartda sıkıntı olabilir mi acaba?
Kasanın önünde ki Type-C ve USB'den bağladım ve ses geldi. Sorun anakartın çıkışlarında sanırım.
Eki Görüntüle 2416607
Böyle bir uyarı alıyorum.
Başka pc yok da telefonda deniyeceğim bakalım.Telefonunuzda falan deneyin veya başka bir bilgisayar varsa.
Başka PC yok da telefonda deneyeceğim bakalım.
Telefonda hiçbir problem yok. Çalışıyor takır takır.
Evet direk Type-C den bağladım ses testi de yaptım hem orda da güzel çalıştı. Ankarttın Type-C de sorun var sanırım ya tam anlayamamamda.O zaman kasada bir problem olabilir. Farklı girişlere takıp çalıştırmayı deneyin. Bu arada telefonda Bluetooth ile değil alıcı ile bağladınız değil mi?
Ozaman dönüştürücüsü ile beraber deneyin. Type-A dönüştürücü çıkıyor kutudan. Onu kullanarak dener misiniz ?Evet direk Type-C den bağladım ses testi de yaptım hem orda da güzel çalıştı. Ankarttın Type-C de sorun var sanırım ya tam anlayamamamda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.