Havit Gamenote Fuxi H7 alınır mı?

Merhaba hocam kulaklıktan hala memnun musunuz yarın sipariş etmeyi düşünüyorum ve hangi platformdan sipariş ettiniz?

Memnunum oyunlarda işimi görüyor. 1450 liraya Gaming gecesinden aldım. İncehesap'ta birazdan çıkar 10 dakika sonra başlıyor. Geçen haftada vardı.

Memnunum oyunlarda işimi görüyor. 1450 liraya Gaming gecesinden aldım. İncehesap'ta birazdan çıkar 10 dakika sonra başlıyor. Geçen haftada vardı.

Teşekkürler hocam birkaç yerde sesin az geldiğini söylüyor doğru mu?

Teşekkürler hocam birkaç yerde sesin az geldiğini söylüyor doğru mu?

Gaming gecesinde siyahı geldi şimdi saat 22.00 da fiyat bakalım ne olacak. Siyahıda güzel duruyor.
Ses az sayılır ama diğer kulaklıklarda aynı. Çok yüksek bir sesi yok. Standart. Kaliteli bir standart kulaklık işte. Mesela Samsung telefonun yanında verilen orijinal kulaklığı gibi düşünün. Oyun modunda ses az o modda müzik dinlerseniz. Oyunda ise oyun modundaki o ses yüksekliği fazla bile geliyor.
Bangır bangır müzik dinlenmiyor maalesef. Ses seviyesi yüksek değil. Az da değil bana göre son ses kullanmıyorum ben.

Teşekkürler hocam 1500 TL'ye aldım şu an umarım istediğim gibi çıkar.

Teşekkürler hocam 1500 TL'ye aldım şu an umarım istediğim gibi çıkar.

Hocam ilk önce hayırlı olsun.

Kulaklığınız elinize ulaştığında ayrıntılı bir kulaklık deneyiminizi paylaşır mısınız lütfen tüm özelliklerini örneğin ses kalitesi falan gibi.

Hocam ilk önce hayırlı olsun.

Kulaklığınız elinize ulaştığında ayrıntılı bir kulaklık deneyiminizi paylaşır mısınız lütfen tüm özelliklerini örneğin ses kalitesi falan gibi.

Teşekkür ederim elime geldikten 15-20 gün yapmak isterim hatta bu süre uzayadabilir çünkü zamanla sorun çıkabilir insanları yanıltmak istemem.

Teşekkür ederim elime geldikten 15-20 gün yapmak isterim hatta bu süre uzayadabilir çünkü zamanla sorun çıkabilir insanları yanıltmak istemem.
hocam denedinizmi nasıl sizce bende almayı düşünüyorumda tasarımını çok beğenmiştim ürünün ğer sorun yoksa alıcam.

Bende aldım geçende valorant oynuyorum. 7.1 tam çalışmıyor gibi bir önerin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…