Havit Gamenote Fuxi H7 alınır mı?

Merhaba hocam kulaklıktan hala memnun musunuz yarın sipariş etmeyi düşünüyorum ve hangi platformdan sipariş ettiniz?

Memnunum oyunlarda işimi görüyor. 1450 liraya Gaming gecesinden aldım. İncehesap'ta birazdan çıkar 10 dakika sonra başlıyor. Geçen haftada vardı.

Teşekkürler hocam birkaç yerde sesin az geldiğini söylüyor doğru mu?

Gaming gecesinde siyahı geldi şimdi saat 22.00 da fiyat bakalım ne olacak. Siyahıda güzel duruyor.
Ses az sayılır ama diğer kulaklıklarda aynı. Çok yüksek bir sesi yok. Standart. Kaliteli bir standart kulaklık işte. Mesela Samsung telefonun yanında verilen orijinal kulaklığı gibi düşünün. Oyun modunda ses az o modda müzik dinlerseniz. Oyunda ise oyun modundaki o ses yüksekliği fazla bile geliyor.
Bangır bangır müzik dinlenmiyor maalesef. Ses seviyesi yüksek değil. Az da değil bana göre son ses kullanmıyorum ben.

Gaming gecesinde siyahı geldi şimdi saat 22.00 da fiyat bakalım ne olacak. Siyahıda güzel duruyor.
Ses az sayılır ama diğer kulaklıklarda aynı. Çok yüksek bir sesi yok. Standart. Kaliteli bir standart kulaklık işte. Mesela Samsung telefonun yanında verilen orijinal kulaklığı gibi düşünün. Oyun modunda ses az o modda müzik dinlerseniz. Oyunda ise oyun modundaki o ses yüksekliği fazla bile geliyor.
Bangır bangır müzik dinlenmiyor maalesef. Ses seviyesi yüksek değil. Az da değil bana göre son ses kullanmıyorum ben.

Teşekkürler hocam 1500 TL'ye aldım şu an umarım istediğim gibi çıkar.

Teşekkürler hocam 1500 TL'ye aldım şu an umarım istediğim gibi çıkar.

Hocam ilk önce hayırlı olsun.

Kulaklığınız elinize ulaştığında ayrıntılı bir kulaklık deneyiminizi paylaşır mısınız lütfen tüm özelliklerini örneğin ses kalitesi falan gibi.

Hocam ilk önce hayırlı olsun.

Kulaklığınız elinize ulaştığında ayrıntılı bir kulaklık deneyiminizi paylaşır mısınız lütfen tüm özelliklerini örneğin ses kalitesi falan gibi.

Teşekkür ederim elime geldikten 15-20 gün yapmak isterim hatta bu süre uzayadabilir çünkü zamanla sorun çıkabilir insanları yanıltmak istemem.

Geldi mi sizinki. Benim geldi direkt çalıştı kablosuz olarak driversız. Havit'in sitesinde driver aradım 7.1 inin bir common yazılım var cihazı görmedi hangi yazılımı kuracağız acaba kutusundan da bakmadım ama.

Merhaba bugün geldi şu an deniyorum 1 saattir. Kablosuz USB dongle ı ile oyun oynamak en iyi seçenek.
Kulaklığın üzerindeki tuş ile 7.1 ve stereo arasında geçiş yapılabiliyor.
CS2 de stereo ve 7.1'i test ettim. 7.1 de adamların nerede olduğunu ayak seslerini tamamen doğru takip edebiliyorum. Stereo da detaylı anlaşılmıyor. 7.1 gerçekten işe yarıyor çevresel uzaktaki yakındaki arkadai sesi ayırt edebildim.

USB kablo ile kablosuz arasında hiç fark yok. O yüzden kablosuz dongle ile kullanmak en iyisi.

3.5mm jack ile takınca düz kablolu kulaklığa dönüşüyor. Müzik dinlemek için daha iyi.
Oyun oynamak için dongle ı ile bağlandığında oyun moduna geçiyor. Oyun modundaki bağlantılarda müzik dinlemek mantıklı değil ses az. 3.5mm jack ile bağlayınca ses yüksek.

Driverı yazılımı yok sanırım bulamadım bulduğumda çalışmadı. Otomatik görüyor zaten.
Her modu üzerindeki tuşlarla ayarlanabiliyor yazılımsız. Konsola bağladığınızda da tuşlarla halledilebilecek olması güzel.
Mikrofon gayet net iletiliyor. CS2 de Ruslarla bayağı kfrleştik rahatça :D

Memnun kaldım. RGB'sini kapattım. Kablosuz kullanmak çok rahat geldi. Sağa sola dönüyorum ayağa kalkıp rahatça hareket etmek bir şey alıp gelirken kulaklığı çıkarmadan direkt kalkıp gitmek rahatlıkmış.
Sadece ses seviyesi USB ile bağlandığında düşük geldi bana. Oyunlarda fazla bile ama YouTube ile müzik dinlerken çok yüksek gelmedi. O yüzden 3.5mm ses kablosu ile müzik dinleniyor. Zaten müzik kulaklığı değil.
Bende aldım geçende valorant oynuyorum. 7.1 tam çalışmıyor gibi bir önerin var mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı