Havit Gamenote Fuxi H7 nasıldır?

skskssk

Centipat
Daha fazla  
Kulaklık kablosuz olması ve fiyatı hoşuma gitti. YouTube'da 2 tane inceleme videosu izledim yorumlar olumlu yöndeydi. Burada da konu açmak istedim sipariş vermeden önce. Kullanmış olan biri veya hakkında bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim.

Bende 1 hafta kadar önce bunu sipariş vermiştim ama ulaşmadan iptal edip Havit H2039BG yi aldım. Aynı fiyatta olmalarına rağmen 2039BG bence daha iyi.

Hem metal malzeme kullanmaları, hem 50mm sürücüleri hemde suni deri padleri var.

Metal malzeme sağlamlık hissini veriyor, suni deri ses yalıtımı açısından iyi birşey zira diğeri kumaş padli. Terletmez ama dışardan ses alıp verir.

Birde son olarak 50mm sürücü 40 dan daha iyidir.

İkisi aynı fiyatta olunca H7 yi almak için hiçbir sebep kalmamıştı benim için.

N11 de 1600 küsüre satıyorlardı, hala varsa al derim. Başka sitelerde 2000+ dan başlıyor.

2039BG nın tek eksisi, şarjı H7 ye göre daha az gider.

Bende 1 hafta kadar önce bunu sipariş vermiştim ama ulaşmadan iptal edip Havit H2039BG yi aldım. Aynı fiyatta olmalarına rağmen 2039BG bence daha iyi.

Hem metal malzeme kullanmaları, hem 50mm sürücüleri hemde suni deri padleri var.

Metal malzeme sağlamlık hissini veriyor, suni deri ses yalıtımı açısından iyi birşey zira diğeri kumaş padli. Terletmez ama dışardan ses alıp verir.

Birde son olarak 50mm sürücü 40 dan daha iyidir.

İkisi aynı fiyatta olunca H7 yi almak için hiçbir sebep kalmamıştı benim için.

N11 de 1600 küsüre satıyorlardı, hala varsa al derim. Başka sitelerde 2000+ dan başlıyor.

2039BG nın tek eksisi, şarjı H7 ye göre daha az gider.
Ikiside alınmaz bence bu bütçede kablosuz kulaklık tatmin etmez onun yerine bunu almak daha mantıklı olur.

Ikiside alınmaz bence bu bütçede kablosuz kulaklık tatmin etmez onun yerine bunu almak daha mantıklı olur.
Motor almak isteyene boşver araba al demek gibi birşey bu yaptığınız.

Agacım ben kablosuz set yapmak istedim ve bunun içinde kablosuz kulaklık şarttı. Bende biliyorum kablolunun daha iyi olduğunu ama bazı şeylerden feragat etmek gerekiyor. V2X beni uçursa da kablo olduğu için zerre umurumda değil.

Aynı şey KS içinde geçerli ise benim önerim belli. H2039BG alsın, memnun kalacaktır.

Ben aldım, şimdilik memnunum.

Motor almak isteyene boş ver araba al demek gibi bir şey bu yaptığınız.

Agacım ben kablosuz set yapmak istedim ve bunun içinde kablosuz kulaklık şarttı. Ben de biliyorum kablolunun daha iyi olduğunu ama bazı şeylerden feragat etmek gerekiyor. V2X beni uçursa da kablo olduğu için zerre umurumda değil.

Aynı şey ks içinde geçerli ise benim önerim belli. H2039bg alsın, memnun kalacaktır.

Aynı fikirdeyim kablosuz olması şart koştuğum tek özellik onun dışında fiyatına göre performans bekliyorum zaten N11'den baktım bu arada 1630 TL ancak Amazon'dan almam lazım orada bulamadım kulaklığı farklı modeli çıkıyordu Amazon'dan alma sebebim hediye çeki ile 1450'ye denk geliyor kartta da o kadarim var şu an sipariş etmek istiyorum onun için H7 alacağım muhtemelen almış olan biri kulaklık hakkında bilgi verirse.

Aynı fikirdeyim kablosuz olması şart koştuğum tek özellik onun dışında fiyatına göre performans bekliyorum zaten N11'den baktım bu arada 1630 TL ancak Amazon'dan almam lazım orada bulamadım kulaklığı farklı modeli çıkıyordu Amazon'dan alma sebebim hediye çeki ile 1450'ye denk geliyor kartta da o kadarim var şu an sipariş etmek istiyorum onun için H7 alacağım muhtemelen almış olan biri kulaklık hakkında bilgi verirse.
Umarım biri cevap yazar o zaman. Zira forumda havit kulaklıklar ile ilgili gördüğüm yegane yorum... " fuxi serisi sorunlu almayın " dan ibaret.

Motor almak isteyene boşver araba al demek gibi birşey bu yaptığınız.

Agacım ben kablosuz set yapmak istedim ve bunun içinde kablosuz kulaklık şarttı. Bende biliyorum kablolunun daha iyi olduğunu ama bazı şeylerden feragat etmek gerekiyor. V2X beni uçursa da kablo olduğu için zerre umurumda değil.

Aynı şey KS içinde geçerli ise benim önerim belli. H2039BG alsın, memnun kalacaktır.

Motor arabayla alakası yok. Sen kulaklık istedin de ben klavye mi önerdim dostum? Kablosuz kulaklık alacaksan en az 4 bin lira gözden çıkaracaksın. Eğer çıkarmazsanda böyle havit gibi garanti süreci berbat markalarla uğraşırsın. Garantiye yollarken kargo ücretini bile sen ödüyorsun. Şahsen ben kendim yaşadım. Markanın ürünleri iyi olabilir ama ben önermem. Giderim o paraya bi kablolu kulaklık alırım en azından adı olan bir marka olur. He istiyorsan da al ben karışmam ben sadece fikrimi belirttim. 1600 liraya alacağın kablosuz kulaklıktan da çok bir şey bekleme zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı