Eshri
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Denizci
Tamam haber verirsen sevinirim.
Kargom bugün geldi ve ikisinin de sadece üzerlerindeki ayarlama yerlerinden ve ses denetimden seslerini fulleyerek denedim eğer bendeki GK60 Pro'da herhangi bir sorun vesaire yoksa açık ara net bir şekilde söyleyebilirimki GK50 Pro çok daha iyi.
Gk 50 Pro:
• Sesimi daha fazla ve daha temiz veriyor.
• Mikrofon susturma ve gürültü azaltmayı açma butonu dokunmatik ve kolayca erişebileceğiniz bir konumda.
• Ses seviyesini arttırmak azaltmak için olan yer kolayca hemen altında ulaşılabilen bir yer.
• Sesi sadece ön tarafından alıyor yani gerçekten kardioid yönlülüğü bulunuyor.
• RGB'si ayarlanamıyor veya ben bulamadım
GK60 Pro:
• Sesimi çok az veriyor ve garip bir boğukluk var mikrofonda.
• Mikrofon susturma ve gürültü azaltma tuşu fiziksel buton ve mikrofonun ses seviye ayarlama yerleri gibi önde değil arkada kalıyor ( bence çok terste kalıyor )
• Ses seviyesini arttırmak azaltmak için olan yer önünde ve biraz shock Mount engel oluyor.
• Sesi ne tarafından konuşursam konuşayım aynı ve az alıyor ve garip bir boğukluk var mikrofonda ( yani kardioid yönlülüğü yok )
• RGB'si alt kısmında dokunmatik bir şekilde ayarlanıyor
Kendimce farklarını bu kadar anlatabilirim ( Discord'da arkadaşlarımada mikrofonu denedim GK50 Pro'yu duydukları an aşırı beğendiler )
Sonuç ne oldu acaba bende GK50 Pro'yu kullanıyorum biraz klavye sesini alıyor gibi geldi sadece senin görüşlerin ne acaba bunu iade edip GK60Pro mu alsam diye düşünüyorum da.
Şöyle ki klavye sesi alma konusunda GK60 Pro ile tamamen aynılar ben Wraith W75 kullanıyorum pek sesli bir klavye değil çok arada mikrofona ses gidiyor.
Mouse olarak da G PRO Superlight kullanıyorum onunkisi hiç gitmedi bu konuda ikisi de aynılar. Discord'u baz alırsak eğer gürültü azaltması kapalı bir şekilde dediğim gibi yoksa açıkken direkt 0
Son düzenleme: