İnceleme Havit Gamenote H2002D İnceleme

Bugün geldi kulaklık. Akşama kadar kullandım ve şimdi tecrübemi sizle paylaşacağım.

Rahatlık: Kulaklığı son gevşeme yerine kadar getirmeme rağmen halen kulaklarımı sıkıyor aşırı şekilde ve kulaklarımı ağrıtıyor. Hiç rahat değil.

Ses kalitesi: Sesi aşırı düşük geldi normal bir kulaklığa göre bile. Ekolayzer açtım ama ona rağmen ses net şekilde gelmiyor. Kulaklıklar eski kullandığım "HP DHE-8010" kulaklıklarla aynı sürücülere sahip olarak gözüküyor ama belli ki sesin fazlalığı ve netliği arasında fark var. Bunda net gelmiyor sesler, sanki kulağım tıkalıymış gibi geliyor.

Mikrofon: Mikrofonu öyle spesifik bir şekilde takmak gerekiyor ki başka şekilde takılmıyor. 30 dakika falan niye ses gelmiyor diye bakmaktan sonunda ok işaretli plastik yerin boşluk bırakmışlar kulaklıkta, oraya gelmesi gerektiğini keşfettim. Mikrofon kalite olarak hiç iyi değil. 100-200 TL bilgisayarcıdan bile alacağınız bir mikrofon büyük ihtimalle daha iyidir. Realtek kullanarak gürültü tutmama yaptım ve sesi bayağı azalttım, yoksa 40'ı geçince anında ses kötüleşiyor aşırı şekilde.

Kablo uzunluğu: Kablo uzun değil aşırı şekilde şahsen. Bazı kişilere kısa gelebilir. Artı olarak kablonun kalitesi de hiç iyi değil, aşırı kalitesiz gözüküyor.

Özet olarak kulaklık aşırı sıkıyor, ses kalitesi boğuk geliyor kulaklar tıkalıymış gibi yani net değil, mikrofon aşırı kötü 40'ı geçince ses aşırı şekilde kötüleşiyor, kablo hiç uzun değil birazcık ayağa kalkıp 2 adım atamıyorsunuz ve de boğaza falan 2-3 saniyeline koyayım diyorsunuz, bildiğiniz arkanızdan biri gelip boğazınızı sıkıyormuş gibi oluyor.

Bu kulaklığı 1.000 TL'ye aldım Hepsiburada üzerinden. Fiyatını hak ediyor mu derseniz hiçbir şekilde hak etmiyor. Şu an HP DHE-8010 kulaklık kablosu kopuk olduğu ve uğraşamadığım için aldım bunu ama 8 Ocak'a kadar iade hakkım var. Büyük ihtimalle onun kablosunu düzeltip onu kullanmaya devam edeceğim çünkü kulakları sıkıp ağrıtmasını geçtim ses net gelmemesi aşırı şekilde rahatsız ediyor.

Alacaklar için önerim: Almayın! Bugün iade için evden aldırmaya çağırdım paketini falan iyice sardım iade edeceğim ürünü. Kulaklarımı aşırı sıkmasını geçtim kulaklığın sesi çok boğuk geliyor. Hiç beğenmedim o yüzden.

Benim önceden aldığım HP DHE-8010 kulaklık yine satışa girmiş ondan alacağım şimdi onun yerine tekrar. 2 yıl sürmüştü bana ve sesinde hiçbir sorun çıkmamıştı sadece yanlışlıkla kabloyu koparmıştım onun dışında bir sorunu yoktu.

Bütçenin en iyi kulaklığı, şaşırdım açıkçası.

Önceden kullandığım HP DHE-8010 kulaklık vardı duruyor halen sadece kablosu kopuk. Sesin netliği, bas kalitesi, ses yükseliği falan açısından bin basıyor bu kulaklığa maalesef. Hem de rahat kulakları da sıkmıyor. De miyim diyorum ama bazı markalar yapamıyor bazı şeyleri o yüzden yapabilenlerden almak daha mantıklı. Stoğa girmiş ettim direk kaldırdılar HP DHE-8010 kulaklığı. Yanlışlıkla kablosunu koparmıştım jak girişinden tekrar aldım 999 TL'ye. Halen Teknosa üzerinden satılıyormuş bu arada alan olursa.

Bütçenin en iyi kulaklığı da bütçe 1000 TL olunca çok şaşırtmıyor bu kadar kötü olması şahsen. Artı olarak zaten kafayı sıkmasıyla ünlü kulaklık ve ses düşüklüğüyle yorumlarda hep ürünün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…