Havit Gamenote H2002D mikrofon çalışmıyor

• Konuyu başlatan aKnA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 98

aKnA

Centipat
Daha fazla  
Kulaklık daha yeni geldi direk taktım ama mikrofon jak girişi farklı ama benim laptopumda o giriş yok sadece kulaklık var tek olarak taktığımda da mikrofonu algılamıyor. Arkadaşa doğum günü hediyesi olarak aldım. Çocuğun doğum günü yarın. Şimdi bir daha gönder sıkıntı çıkmasın eğer çözümü varsa.

Kulaklık daha yeni geldi direk taktım ama mikrofon jak girişi farklı ama benim laptopumda o giriş yok sadece kulaklık var tek olarak taktığımda da mikrofonu algılamıyor. Arkadaşa doğum günü hediyesi olarak aldım. Çocuğun doğum günü yarın. Şimdi bir daha gönder sıkıntı çıkmasın eğer çözümü varsa.
Dönüştürücü alacaksınız mecburen.

Daha önce kullandım bu kulaklığı ben satın aldığımda içinde dönüştürücüsüyle gelmişti. Yoksa mecburen dönüştürücü alacaksın.

Daha önce kullandım bu kulaklığı ben satın aldığımda içinde dönüştürücüsüyle gelmişti. Yoksa mecburen dönüştürücü alacaksın.

Yok sadece jak dönüştürücü var mikrofon ile kulaklık ayırmak için onun harici USB dönüştürücü falan yok ya da Type-C

Benim bildiğim kadariyla bazi laptoplarda tek jackla olması lazım belki birkaç ayar yapmanız gerekir.

Şimdi bende bir tane daha Havit FUXI-H7 var onda da jack Type-C kablosu var denedim gene aynı şekilde mikrofonu görmedi nasıl bir ayar yapacağım onu da bilmiyorum acaba herhangi bir driver var mı ki H7 de mikrofon gözüküyor USB ile bağlayınca.

Ses driverını tekrar kurup dene ana kartına uyumlu olanı.

Herhalde hediye edeceğim arkadaşın laptopunda hem mikrofon hem kulaklık jak girişi var internetten baktım eğer o rahat bir şekilde kullanabilirse denerim olmadı dönüştürücü alacağım büyük ihtimalle.

Herhalde hediye edeceğim arkadaşın laptopunda hem mikrofon hem kulaklık jak girişi var internetten baktım eğer o rahat bir şekilde kullanabilirse denerim olmadı dönüştürücü alacağım büyük ihtimalle.

Sen yine de kendi sorununu çözmeye çalış driverle dene ihtiyacın olabilir.

Gene ben bilgilendirme veririm yarını beklemem lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı