Elektronik Havit Gamenote H2002e Parolapara ile 350 TL

Daha fazla  
Havit Gamenote H2002E Kablolu Çıkarılabilir Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Yeşil Fiyatları ve Özellikleri

Kulaklık yanlış hatırlamıyorsam bu fiyata birkaç sitede daha satılıyor. Ben diğerlerine göre birazcık daha güvenilir bulduğumdan Amazon linki koydum.

Screenshot_20250502_224323_Akake.jpg

Kulaklığın fiyatı H2230D'nin bile altına düşmüş. Bu fiyata anakartınızın ses kartı iyise doğru düzgün rakibi yok gibi görünüyor. Mikrofon testleri bu fiyata gayet yeterli gibi. Müzik performansı hakkında net bir bilgi bulamadım maalesef. Bu fiyattaki kulaklığın zaten abartı iyi bir müzik performansı olmayacaktır diye düşünsemde net bir şey demeyeceğim. Kaynaklar sınırlıydı. Bulabildiğim kadarıyla dip ses harici bir sorunda yok gibi. Her türlü kronik ihtimaline karşı kullanan birisi aydınlatma yapabilirse sevinirim.😀

Üstüne bir de Parolapara eklenince 350TL'ye geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl kulaklık Razer BlackShark V2 almayı düşünüyorum. Bu model nasıldır.

BlackShark V2 bütçesinde çok alınası değil bence. Daha düşük bütçelere uygun gibi bu hocam. O fiyatlara ikisindende daha iyisi alınır bence.

Son düzenleme:

Kulaklık yanlış hatırlamıyorsam bu fiyata birkaç sitede daha satılıyor. Ben diğerlerine göre birazcık daha güvenilir bulduğumdan amazon linki koydum.

Eki Görüntüle 2482822

Kulaklığın fiyatı H2230D'nin bile altına düşmüş. Bu fiyata anakartınızın ses kartı iyise doğru düzgün rakibi yok gibi görünüyor. Mikrofon testleri bu fiyata gayet yeterli gibi. Müzik performansı hakkında net bir bilgi bulamadım maalesef. Bu fiyattaki kulaklığın zaten abartı iyi bir müzik performansı olmayacaktır diye düşünsemde net bir şey demeyeceğim. Bulabildiğim kadarıyla dip ses harici bir sorunda yok gibi. Kullanan birisi aydınlatma yapabilirse sevinirim.😀
Off parolapara kampanyasıda çaktın mı 400 TL bedava :D

Daha ilgi çekici olabilir dediğin gibi.

Parolapara ile uğraşmaya üşendimde hocam. Şunlar hala geçerli mi?

Parolapara ile uğraşmaya üşendimde hocam. Şunlar hala geçerli mi?
Mayıs sonuna kadar uzatıldı kampanya.

Hepsiburada'da +100 TL varmış sanırsam. Doğru mu hocam? Hepsiburada'da vardı sanki. Varsa onu da ekleyeyim.
Evet iyi hatırlattınız. Hepsiburada'da 100 TL limitli %10 cashback var. 300 TL'ye gelicek bu sayede. @891548 beğenmedim ifadesi atmışsınızda parolaparaya baktığımda hepsiburada kampanyasının devam ettiğini görüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı