Elektronik Havit Gamenote H2002e Parolapara ile 350 TL

Evet iyi hatırlattınız. Hepsiburada'da 100 TL limitli %10 cashback var. 300 TL'ye gelecek bu sayede. @891548 beğenmedim ifadesi atmışsınızda Parolapara'ya baktığımda Hepsiburada kampanyasının devam ettiğini görüyorum.

Hocam Hepsiburada üstünde olanın fiyatını arttırmışlar. Ekleyemiyorum o yüzden. Maksimum bu kadar olsun. Abartı oldu o kadarı da zaten 😀

Nasıl kulaklık Razer BlackShark V2 almayı düşünüyorum. Bu model nasıldır.

BlackShark V2 kronik sorunlu hocam. Sağ sol kısımlardaki plastik menteşe tarzı yer çatlıyor bir süre sonra.

Havit Gamenote H2002E Kablolu Çıkarılabilir Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Yeşil Fiyatları ve Özellikleri

Kulaklık yanlış hatırlamıyorsam bu fiyata birkaç sitede daha satılıyor. Ben diğerlerine göre birazcık daha güvenilir bulduğumdan Amazon linki koydum.

Eki Görüntüle 2482822

Kulaklığın fiyatı H2230D'nin bile altına düşmüş. Bu fiyata anakartınızın ses kartı iyise doğru düzgün rakibi yok gibi görünüyor. Mikrofon testleri bu fiyata gayet yeterli gibi. Müzik performansı hakkında net bir bilgi bulamadım maalesef. Bu fiyattaki kulaklığın zaten abartı iyi bir müzik performansı olmayacaktır diye düşünsemde net bir şey demeyeceğim. Kaynaklar sınırlıydı. Bulabildiğim kadarıyla dip ses harici bir sorunda yok gibi. Her türlü kronik ihtimaline karşı kullanan birisi aydınlatma yapabilirse sevinirim.😀

Üstüne bir de Parolapara eklenince 350TL'ye geliyor.

Parolpara tam olarak ne oluyor.

Parolpara tam olarak ne oluyor.
Papara gibi bir troy kart.

Bu paraparola bircok defa mi kullaniliyor farkli platformlarda?

Bunu yaparken Hepsiburada üzerinde taksitli alışverişte geçerli mi?
Taksitlide geçerli mi tam bilmiyorum fakat geçerli olmayabilir. Sonuçta ay ay düşük miktar kesilicek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı