Havit Gamenote H2002p alınır mı?

Hocam artıları ve eksileri nedir biraz detay verebilir misin?

Hocam ses gayet iyi kasılıyor mikrofonununda iyi olduğunu düşünüyorum yine kulaklığı taktığım zaman kardeşim benimle konuştuğunda duymuyorum bile dışarının sesini tamamen kesiyor laptopun fan seslerini falanda duymuyorum bence gayet iyi bir ürün forumdakilerin önerisiyle almıştım kablosu örgü kablo ve altın uç USB girişle gelmesi de gayet iyi ve ses kartı var diye biliyorum. Beni çok rahatsız edecek bir eski yön gözlemlemedim.
 
Hangi karşılaştırmalarda mesela? Fury X'in dip ses sorunuyla alakalı bir şikayet göremedim şu ana kadar ve H2002P'de gördüm. Tabii bu kullanım oranı veya Rampage ön yargısıyla alan kişi sayısından da olabilir ama gerçekleri değiştirmez. Dip ses yok demişsiniz ama dip ses var H2002P'de. Ayrıca H2002P'nin kafa bandı çok ince büyük bir kafası varsa arkadaşın uzun kullanımda pek rahat olmaz Fury X'e göre. Ayrıca pedler de her kafaya olmuyor genellikle küçük kulaklar için tasarlanmış havası veriyor. Ergonomide Fury X önde. Dip seste dediğim gibi.
Ses kalitesine gelirsek. Benim ikisini deneme imkanım olmadı. Ama mantıklı oturup konuştuğumda 5-10 kişi ile çoğu Fury X daha iyi diyor. Mantıklı dediğim "Rampage abi alınmaz" demeyenler.
Mikrofon olarak da Fury X çok daha iyi. HS55 ile yarışıyor zaten mikrofonu yani yarışıyor demeyeyim de o fiyat bandında HS55 indirimde kalsaydı ergonomi veya mikrofon arasında seçim yapıyordunuz. Bütçe yetiyorsa kesinlikle Fury X alınmalı.

H2002P de bende olan üründe dip ses yok ancak ilk aldığımda vardı iade ettim yenisinde yoktu. H2002P de evet kafa bandı küçük sıkıyor ama benim kafam çok büyük olmadığından sıkıntı olmuyor. Eğer gerçekten Rampage Fury X bahsettiğiniz gibi bir ürünse alternatif olabilir.

Kablosuz değil mi?

Yok hocam bahsedilen ürün bu:
 
1400TL'ye pek çıkabileceğimi sanmıyorum ama H2002p gayet uygun Fury X almam için temel ayrım sebep nedir sonuç olarak bir karar verelim artık.
 

Geri
Yukarı