Havit Gamenote H2002P alınır mı?

Sorun değil ama arada gerçekten o kadar fark var mı bilmiyorum. İkisinin yorumları da fazlasıyla olumlu. Rampage'nin hem kulaklığı hem de faresi ile sorun yaşadığım için çok olumlu bakamıyorum.
Evet bende çok yaşadım böyle bir sorun fakat , bu model bu markanın en iyi ürünlerinden bir tanesi.

Sorun değil ama arada gerçekten o kadar fark var mı bilmiyorum. İkisinin yorumları da fazlasıyla olumlu. Rampage'nin hem kulaklığı hem de faresi ile sorun yaşadığım için çok olumlu bakamıyorum.
Normal dandik bir rampage olsaydı benden bu öneriyi göremezdiniz zaten. Tamamen istisna bir ürün. Fiyatına göre de gayet alınır ancak düşük bütçede aşırı bir şey beklemeyin. Verdiğiniz para belli.

Evet bende çok yaşadım böyle bir sorun fakat, bu model bu markanın en iyi ürünlerinden bir tanesi.

Ürün de uzun vade de mikrofonda sorun çıkıyormuş hocam bilemiyorum. Arada kaldım H2000p ile bunun arasında. 300 TL tabii ki verebilirim fakat arada ki fark fazlasıyla değer mi bilemiyorum. Bu aralar çok harcadım. Sanırım H2000p devam.

Ürün de uzun vade de mikrofonda sorun çıkıyormuş hocam bilemiyorum. Arada kaldım H2000p ile bunun arasında. 300 TL tabii ki verebilirim fakat arada ki fark fazlasıyla değer mi bilemiyorum. Bu aralar çok harcadım. Sanırım H2000p devam.
Büyük ihtimal mikrofon sorunu wireless için söylenmiştir , kabloluda herhangi bir problem yaşayan olmamış.

H2002P'de dip ses ve kafa sıkma problemi ile karşı karşıya gelebilirsiniz dikkatli olun. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı