Havit Gamenote H2002P garantiye nasıl gönderilir?

Staland

Centipat
Evet arkadaşlar 1 ay önce aldğım H2002P mikrofonu çalışmıyor şu ana kadar hiçbir ürünü garantiye göndermedim bilgim sıfır Hepsiburada'dan aldım ne yapabilirim nasıl gönderebilirim? Kutu ve kutu içeriği tam.

Hocam Havit'e e mail gönderin size adres veriyorlar oraya gönderceksiniz ve kutunun üstüne veya içine iletişim bilgisi ve ne sorunu olduğunu yazacaksınız. Veya satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.

Hocam selamlar bir geri dönüş oldu mu bende aynı sorunu yaşadım ve garantiye göndermek istiyorum tam olarak ne yaptınız.

Aldığım alıcıya soru cevap yerinden ne yapabilirim diye ileti yaptım onlrda bana adres verip kargolamamı istedi kargo ücretini gönderirken sen gelirken onlar ödüyor.

Aldığım alıcıya soru cevap yerinden ne yapabilirim diye ileti yaptım onlrda bana adres verip kargolamamı istedi kargo ücretini gönderirken sen gelirken onlar ödüyor.

Gonderım sırasında bir sorun yaşadınız mı sorununuz çözüldü mü bende pazartesı yollayacagımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…