Sizce Havit Gamenote H2033D mi yoksa H2002D mi daha iyi hangisini almalıyımBende havit kullanıyorum. F/P olarak baya iyi. Benimkinin bi üst modeli:
![]()
GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
H2002DSizce Havit Gamenote H2033D mi yoksa H2002D mi daha iyi hangisini almalıyım
Aralarında ne gibi bir fark var H2002D nin beyaz modeli yok sanırım çok fazla ses farkı Mikrofon farkı var mı aralarındaH2002D
Net olarak farkı bilmiyorum ancak H2002D daha çok tavsiye ediliyor ve geri dönüşleride iyi.Aralarında ne gibi bir fark var H2002D nin beyaz modeli yok sanırım çok fazla ses farkı Mikrofon farkı var mı aralarında
Görüşleriniz için teşekkür ederim iyi günler.Net olarak farkı bilmiyorum ancak H2002D daha çok tavsiye ediliyor ve geri dönüşleride iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.