Havit Gamenote H2038u RGB 7.1 alınır mı?

Bütçe
700-850 Tl

WXeray

Hectopat
Makaleler
1
Kardeşim için bu kulaklığı beğendim. Ona hediye olarak almak istiyorum. Kendimde daha önce Havit markasının 2002p modelini kullandım gayet güzeldi. Bu kulaklık alınır mı? Kardeşim için oyun performansından daha çok rahatlık önemli. Çıkarılan mikrofon, kafa bandı, kumaş pedler gayet rahat bir kulaklığa benziyor. Bir diğer sorumda N11'de kulaklığın fiyatı 720 TL. Techaway diye bir firma satıyor güvenilir mi? Yoksa 800 TL fiyatla Teknosa'dan mı almak daha mantıklı? İkisinin de linkini bıraktım.

H2002D al onun yerine Nays kart ile 600 liraya geliyor.

2002D dediğim gibi 2002p ile aynı kulaklık neredeyse. Eski kulaklığım 2002p yi ona vermek istemedim. Daha rahat bir kulaklık arıyorum. O yüzden bunu tercih ettim. Techaway hakkında bir bilginiz var mı?

H2002D al. O daha iyi.

7.1 özelliği yok. Ayrıca elimde 2002p var zaten. Bana bu kulaklık hakkında bilgiğiniz iyi ve kötü düşünceleriniz var mı?

Teknosa'da Havit satıyor. N11 de techaway diye bir firma. Hangisinden almalıyım.

Techawaydan H2033D ürününü aldım, aynı gün kargo diye almıştım ama ertesi gün verdiler. Üründe herhangi bir problem yoktu.

2002D dediğim gibi 2002p ile aynı kulaklık neredeyse. Eski kulaklığım 2002p yi ona vermek istemedim. Daha rahat bir kulaklık arıyorum. O yüzden bunu tercih ettim. Techaway hakkında bir bilginiz var mı?

7.1 özelliği yok. Ayrıca elimde 2002p var zaten. Bana bu kulaklık hakkında bilgiğiniz iyi ve kötü düşünceleriniz var mı?
Hocam sizce H2002p mi Yoksa H2033D mi Alinmali

Hocam sizce H2002p mi yoksa H2033D mi alinmali.

Bence H2002p alınmalı. 7.1 özelliği H2033D'nin yok diye biliyorum. O kulaklık hakkında pek bir bilgim yok ama H2002p uzun süre kullandım gayet memnundum. Ses kalitesi mikrofon kalitesi oyun oynarken müzik dinlerken gayet tatmin ediyor. Ancak H2033D hakkında pek bir bilgim yok.

Nerede daha ucuzsa oradan alın N11 Nays ile almanızı öneririm ve N11 kuponunuz varsa daha da ucuza alırsınız.

Nays tam olarak ne oluyor daha önce kullanmadım. Nasıl kullanabilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı