Havit Gamenote H2039bg alınır mı?

• Konuyu başlatan 564803
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.274

564803

Hectopat
Kabloludan gerçekten sıkıldığım için hem kablosuz hem de 7.1 kulaklık arıyorum. Oyun tercihim hikayeli oyunlardan yanadır ama FPS oynarsam yüksek ihtimalle Battlefield giriyorum. Başka oynarsam Valorant ya da CS falandır ama onlar da çok nadirdir. 7.1 hani olmasa da olur ama olsa fena olmaz, o derece diyorum. Sizce 2 bin TL'ye değer bir kulaklık mı? Uzun süreli deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Batarya konusunda ise hiç şüphem yok çünkü kulaklıkta RGB'ye gerek duymadığımdan dolayı sürekli kapalı kalacak ve bu da 50 Saat'e yakın bir kullanım süresi verecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyor musunuz? Uzun deneyiminiz var mı?
Yazan ağırlığına göre bana çok rahat geldi, uzun süreli kullanımlarda yormuyor, sıkmıyor. Padleri ter yapmıyor gayet rahat. Gerçi yazın ne olur bilemem.

Ses şiddeti ve kalitesi için eko ayarı yaptım, ayar sonrası on numara oldu.

RGB güzel fakat açarsan 1.5 gün anca dayanıyor. Ben genelde kapalı kullanıyorum ve 3-4 gün gidiyor, zaten firmanın da efsane bir şarj süresi iddiası yok yani tatmin edici bir şarjı var.

Bağlantıda kopma sorunu yaşayanlar olmuş, ben pek yaşamadım. 3 duvar araya girince anca ses gidiyor. Yaklaşık 10 metre mesafede. Harici PC başında kopma vs. olmuyor.

Mikrofon deneyimim olmadı çünkü harici mikrofonum var. Ama incelemelerde izledim mikrofon gayet yeterliydi.

Ben 1600 e almıştım, bulabilirsen o fiyatlarda al. Ama 2000 de bu ürüne verilir üzmez.

Al dene eko ayarı filan yap, beğenmezsen iade edersin zaten.

Bu kulaklığı alali 2 gun oldu ve mikrofon aniden bozuldu? Ve pc kapalı olduğu halde sarjdan yiyor cozumu vs varmi

Yazan ağırlığına göre bana çok rahat geldi, uzun süreli kullanımlarda yormuyor, sıkmıyor. Padleri ter yapmıyor gayet rahat. Gerçi yazın ne olur bilemem.

Ses şiddeti ve kalitesi için eko ayarı yaptım, ayar sonrası on numara oldu.

RGB güzel fakat açarsan 1.5 gün anca dayanıyor. Ben genelde kapalı kullanıyorum ve 3-4 gün gidiyor, zaten firmanın da efsane bir şarj süresi iddiası yok yani tatmin edici bir şarjı var.

Bağlantıda kopma sorunu yaşayanlar olmuş, ben pek yaşamadım. 3 duvar araya girince anca ses gidiyor. Yaklaşık 10 metre mesafede. Harici PC başında kopma vs. olmuyor.

Mikrofon deneyimim olmadı çünkü harici mikrofonum var. Ama incelemelerde izledim mikrofon gayet yeterliydi.

Ben 1600 e almıştım, bulabilirsen o fiyatlarda al. Ama 2000 de bu ürüne verilir üzmez.

Al dene eko ayarı filan yap, beğenmezsen iade edersin zaten.
hocam ben ekolayzer ayari falan yapmayi hic bilmiyorum alsam mi kararsiz kaldim. siz hangi ekolayzer uygulamasini kullaniyorsunuz ayarlarinizi paylasir misiniz lutfen?

hocam ben ekolayzer ayari falan yapmayi hic bilmiyorum alsam mi kararsiz kaldim. siz hangi ekolayzer uygulamasini kullaniyorsunuz ayarlarinizi paylasir misiniz lutfen?
Kendi kullandığımı atamıyorum çünkü taşındığım için henüz sistemimi kuramadım.

Rehber edindiğim konu bu. İnceleyip program hakkında bilgi sahibi olabilirsin. Hazır bir ton seçenek var, kulağına hoş geleni yaparsın.

Şahsen ben kullanıyorum kulaklık fena bir kulaklık değil daha öncesinde SteelSeries Logitech ve bundan önce de Gamepower Raijin kullanan birisi olarak diyeceğim şu ki ses düzeyi Gamepower kullanıcısı olarak öncesinde ona göre düşük bu yüzden SteelSeries GG yazılımı kullanarak yükselttim herhangi bir yazılımı yok evet bu bir eksi ama pek aramıyorsunuz profesyonel değil iseniz. RGB açıkken çok fazla şarjı gitmiyor ve bilgisayarı kapatsanızda kulaklığı kapatmazsanız o şarjı net bitiyor RGB açık olmasa bile yani durduğu yerde şarj yiyor bunu bilin sürekli o kulaklığı kapatmalısınız kullanmayacaksanız bunun dışında kapatarak RGB'siz rahat 2.5 gün gidiyor. Malzeme kalitesinde benim takıldığım nokta açma kapama butonu çok dandik bildiğiniz 2 hafta sonunda içine göçtü hatta bazen basılmıyor bile yani çok bir şey beklemeyin eğer bütçenizi artırabilirseniz daha iyisine yönelin

Şahsen ben kullanıyorum kulaklık fena bir kulaklık değil daha öncesinde SteelSeries Logitech ve bundan önce de Gamepower Raijin kullanan birisi olarak diyeceğim şu ki ses düzeyi Gamepower kullanıcısı olarak öncesinde ona göre düşük bu yüzden SteelSeries GG yazılımı kullanarak yükselttim herhangi bir yazılımı yok evet bu bir eksi ama pek aramıyorsunuz profesyonel değil iseniz. RGB açıkken çok fazla şarjı gitmiyor ve bilgisayarı kapatsanızda kulaklığı kapatmazsanız o şarjı net bitiyor RGB açık olmasa bile yani durduğu yerde şarj yiyor bunu bilin sürekli o kulaklığı kapatmalısınız kullanmayacaksanız bunun dışında kapatarak RGB'siz rahat 2.5 gün gidiyor. Malzeme kalitesinde benim takıldığım nokta açma kapama butonu çok dandik bildiğiniz 2 hafta sonunda içine göçtü hatta bazen basılmıyor bile yani çok bir şey beklemeyin eğer bütçenizi artırabilirseniz daha iyisine yönelin.

Artı olarak mikrofon kalitesi şaşırtıcı olarak diğer kullandığım tüm mikrofonlardan iyi Logitech SteelSeries vs. hiç dip ses cızırtı yok tertemiz ve net dış ses de çok fazla almıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı