Size VGN VXE v1'i önerirdim, ama şu anda Türkiye'de bulunmuyor. Sizin için sorun değilse AliExpress'e bakabilirsiniz. Bu arada, "alınır mı?" diye sormuştunuz, görmemişim, kusura bakmayın.
Size VGN VXE v1'i önerirdim, ama şu anda Türkiye'de bulunmuyor. Sizin için sorun değilse AliExpress'e bakabilirsiniz. Bu arada, "alınır mı?" diye sormuştunuz, görmemişim, kusura bakmayın.
Aynı ürün için başka bir forum sitesinde konu açmıştım ve bana bu linki göndermişlerdi. Şu anda Türkiye'den alamazsam, ben de buradan alacağım. Bir de eğer çalışmazsa iade edebiliyorsun diye biliyorum.
Şarjı, dungle ile 26, Bluetooth ile 28 saat gidiyor diye biliyorum. Şarjı 0'dan 100'e 2 saatte doluyor ve hem dungle hem de Bluetooth ile bağlantı yapılabiliyor. Kumaş kulak Padli ve gürültü engellemeli bir mikrofonu var.
kulaklık bence çok güzel ama biraz sesi kısık diyorlar ve mikrofonun gürültü engellemesi nedeniyle sizin sesinizi de almadığı oluyormuş. Bir de yazılım desteği şu anlık yok.
Tabii ki, bunlar benim düşüncem ve bildiklerim. Lütfen kendiniz de bir araştırma yapın.