Havit Gamenote H2039BG vs H7

SwagnOhio

Picopat
Daha fazla  
Kulaklık alacağım da kablosuz ağ yok PC'de Havit Gamenote H7 mi yoksa H2039BG mi sizce? Pek bilgim yok da aralarında 300 lira fark var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasından H2039BG fakat ikisi de alınmaz. Hatta bu bütçede hiçbir kablosuz kulaklık alınmaz, pişman olursunuz.
Kasa ile masa arası biraz uzunda kablo ile uğraşmak hiç istemiyorum, ortalama olsun zaten sadece lol oynuyorum.

Fuxi H3 ve H7'den uzak durun, çok fazla kronik sorunları var. H2039BG LoL ve günlük kullanım için yeterli olacaktır.
Teşekkür ederim. Son olarak mikrofonu iyi mi yani iş görür mü? sesli sohbeti fazla kullanıyorum da.

Teşekkür ederim. Son olarak mikrofonu iyi mi yani iş görür mü? Sesli sohbeti fazla kullanıyorum da.

Kulaklığı şahsi olarak kullanmadığım için bir yorum yapamam fakat duyduğum kadarıyla ortalama bir seviyede. Oyunlarda sesli sohbet ve günlük kullanım için yeterli olacaktır.

Kulaklığı şahsi olarak kullanmadığım için bir yorum yapamam fakat duyduğum kadarıyla ortalama bir seviyede. Oyunlarda sesli sohbet ve günlük kullanım için yeterli olacaktır.

Günlük kullanımdan kastınız ne şu anda Rampage X Quadro kullanıyorum bu seviyede ise alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…