Kasa ile masa arası biraz uzunda kablo ile uğraşmak hiç istemiyorum, ortalama olsun zaten sadece lol oynuyorum.İkisi arasından H2039BG fakat ikisi de alınmaz. Hatta bu bütçede hiçbir kablosuz kulaklık alınmaz, pişman olursunuz.
Kasa ile masa arası biraz uzunda kablo ile uğraşmak hiç istemiyorum, ortalama olsun zaten sadece LoL oynuyorum.
Teşekkür ederim. Son olarak mikrofonu iyi mi yani iş görür mü? sesli sohbeti fazla kullanıyorum da.Fuxi H3 ve H7'den uzak durun, çok fazla kronik sorunları var. H2039BG LoL ve günlük kullanım için yeterli olacaktır.
Teşekkür ederim. Son olarak mikrofonu iyi mi yani iş görür mü? Sesli sohbeti fazla kullanıyorum da.
Kulaklığı şahsi olarak kullanmadığım için bir yorum yapamam fakat duyduğum kadarıyla ortalama bir seviyede. Oyunlarda sesli sohbet ve günlük kullanım için yeterli olacaktır.
Kulaklığı şahsi olarak kullanmadığım için bir yorum yapamam fakat duyduğum kadarıyla ortalama bir seviyede. Oyunlarda sesli sohbet ve günlük kullanım için yeterli olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.