Havit Gamenote KB874L alınır mı?

memo1234

Centipat
Daha fazla  
Alınır mı? Yazdim ama çoktan aldim daha gelmedi, sadece nasıl bir klavye olduğu hakkinda bilgi almak istiyorum. Bir de gördüğüm kadarıyla forum sitelerinde sürücü sıkıntısı varmis onun hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır mı? Yazdim ama çoktan aldim daha gelmedi, sadece nasıl bir klavye olduğu hakkinda bilgi almak istiyorum. Bir de gördüğüm kadarıyla forum sitelerinde sürücü sıkıntısı varmis onun hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

Aldıktan sonra ne diyelim artık hayırlı olsun.

Zaten almışsın. Bütçen nedir ona göre iyi veya kötü olduğunu söyleyeyim.

Klavye genel olarak çok güzel, malzeme kalitesi ve yazım hissi tatmin edici. Ancak driver konusunda sorun yaşadım. Onun dışında gayet memnunum. İyi ki bunu tercih etmişim. Fiyat/performans açısından beklentilerimi karşıladı.

Bende aldım bekliyorum bilinen marka sağlam malzeme driver da herhalde ingilzice mevcut sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı