Çözüldü Havit Gamenote KB874L-TUR klavyeyi sürücüsü algılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bldrcnq

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, dün Havit KB874l klavye aldım ama sürücüsünü kurmak istedigimde uygulamada fotoğraftaki yazı çıkıyor.
Yardımcı olur musunuz?

1743581055119.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, dün Havit KB874l klavye aldım ama sürücüsünü kurmak istedigimde uygulamada fotoğraftaki yazı çıkıyor.
Yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 2459595

Öğrendiğim kadarıyla sonu tur ile biten modellerde driver çalışmıyor sadece tak çalıştır olarak kullanabiliyorsunuz maalesef.

Çözümünü buldum KB874l modeli için hv - KB395l modelinin driverini kurmak işe yarıyor. Elinizdeki modelin driveri çalışmıyorsa başka modelleri deneyin çalışır.
Yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 2459595

Öğrendiğim kadarıyla sonu tur ile biten modellerde driver çalışmıyor sadece tak çalıştır olarak kullanabiliyorsunuz maalesef.

Çözümünü buldum KB874l modeli için hv - KB395l modelinin driverini kurmak işe yarıyor. Elinizdeki modelin driveri çalışmıyorsa başka modelleri deneyin çalışır.

Son düzenleme:
Çözüm

kral uygulma açılıyor ama işlem yapılmıyor kb395l de mesela bi renk ataycağım fakat olmuyor sen nasıl yaptın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı