Havit Gamenote KB884L 1.300 TL'ye alınır mı?

Bütçe
1800 (Max)

SaimOsman

Decapat
Daha fazla  

Bu fiyata daha iyisini bulmak mümkün değil, biliyorum ancak daha yeni aldığım Rampage Enigma 75'in esc tuşunda problem yaşadığım için iade edeceğim. Farklı bir şey mi alsam diye bakınırken bunu gördüm. Yine Enigma 75'i mi alayım yoksa bütçemi 1600-1800 civarına çıkarıp ne alayım? Acilen yardım edin, 14 gün dolmadan iade edeceğim (değişim ya da iade seçeneklerinden birini seçeceğim).

Bütçeyi cikarmicaksan Redragon K617 Fizz modelini alabilirsin artıracaksanda K530 Pro al derim.

Ben aynısını kullanıyorum gayet memnunum mayıs ayında aldım bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Fakat bendeki red switch, sitedeki neden brown switch onu anlayamadım. Bir de aklında bulunsun kablolu, benim için çok önemli bir detay değildi o yüzen aldım ama kablosuz düşünüyosanız o kısmı üzer.

k552 ses olarak çok iyi değil ama sağlamlık olarak 10/10

Ben aynısını kullanıyorum gayet memnunum mayıs ayında aldım bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Fakat bendeki red switch, sitedeki neden brown switch onu anlayamadım. Bir de aklında bulunsun kablolu, benim için çok önemli bir detay değildi o yüzen aldım ama kablosuz düşünüyosanız o kısmı üzer.
kutu içinden çıkan yedek switchlerdeki renke bakın hangi renkse odur

Havit çok ahım şahım iyi bir marka değil

Wraith'e bakın genel olarak iyi ürünleri var

iade et havit 6/7 ay sonra problem çıkarır

%75 almayı düşünüyorum yazmamışım kusura bakmayın.
Kablo olsun, olmasın bana farketmez. Brown olsuğunu görmedim

bu var, Red switch daha pahalı ama genel olarak özellikleri istediğim gibi ve uygun.
k552 ses olarak çok iyi değil ama sağlamlık olarak 10/10

kutu içinden çıkan yedek switchlerdeki renke bakın hangi renkse odur

Havit çok ahım şahım iyi bir marka değil

Wraith'e bakın genel olarak iyi ürünleri var

iade et havit 6/7 ay sonra problem çıkarır
İade talebini oluşturdum, zaten 2 yıl garantisi var bir problem yaşarsam iade ederim. Havit almamım nedeni fp olamsı 1700 bence yinede iyi.
Redragon alın hocam (Redragon klavye kullanıyorum)
Fiyatlar bütçeme uymuyor malesef:(

Önerilerinizi bekliyorum:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı