Havit Gamenote KB884l alınır mı?

Bütçe
2000

WeissSchwarz

Yoctopat
Daha fazla  
Bütçem 2000TL'ye kadar Rampage Yoru Pro Mini de gördüm ama ne önerirsiniz? Işıklı güzel görünen de bir ürün istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz bugün elime ulaştı 3-4 saatlik deneyimime göre şık, güzel hissiyatlı ancak kablolu olduğunu bilmiyordum bu benim hatam ve uygulaması berbat bunlar benim için hayal kırıklığı oldu. Senin için sakıncası yoksa alabilirsin.

Son düzenleme:
İlk defa gördüm bu markayı tuşları RGB değil ya RGB bir model önerebilirmisin rica etsem.

2399 Fun 60 Max'ı gördüm ama profesiyonel oyuncu değilim sonuçta sizce alınır mı? Yine royal modeline baktım ama RGB degil.
Hocam model RGB. Bir yorumda sabah biraz sönük kalıyor deniyor ama uygulamasından parlaklık arttırılabiliyormuş.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-15 091136.JPG
    Ekran görüntüsü 2025-09-15 091136.JPG
    19,9 KB · Görüntüleme: 15
Hocam model RGB. Bir yorumda sabah biraz sönük kalıyor deniyor ama uygulamasından parlaklık arttırılabiliyormuş.

RGB ama tuşlarından geçmiyor o yüzden çok istedigim bir model değil. Galiba en son Akko'yu tercih edeceğim. Rampage yoru mini Pro'yu kimse önermiyor ona da baktım bir türlü ne alacagıma karar veremedim.

RGB ama tuşlarından geçmiyor o yüzden çok istedigim bir model değil. Galiba en son Akko'yu tercih edeceğim. Rampage yoru mini Pro'yu kimse önermiyor ona da baktım bir türlü ne alacagıma karar veremedim.
Bütçe artarsa şuna da bakılabilir.

Bütçe artarsa şuna da bakılabilir.

Bu modeli gördüm ama dedigim gibi tuşları ışıklı değil diye almak istemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı