Driver ile alakalı da olabilir. KB884L Gaming Keyboard Driver V1.0.exe buradan driveri indirip güncelleme varsa günceller misin? Büyük ihtimal windows ile alakalı sorunun var.Bütçeyi o kadar aşma imkanım yok bu sorunu nasıl çözebilirim veya çözülebilir mi onu soru yorum.
Hocam emin ol türk sitelerinden daha güvenilir. İade yapmak falan çok daha kolay çok daha yardımcı oluyorlar. Klavye niye bozuk bilmiyorum ama o klavye asla o para etmez. Bunu al bence attığımı.Hocam bu tarz sitelerden alma ihtimalim yok. Ailem izin vermez onun dışında iade etmeyi düşünüyorum ayrıcı bu klavyenin sürücüsünü indirirken Windows uyarı vermişti ondan kaynaklı olabilir mi acaba?
Hocam klavyeyi iade edebiliyorsan iade et. Bütçeyi biraz daha aşma şansın varsa illa Türkiye olacaksa AK820 Pro bak. Hem switch hem de kasa kalitesi olarak o modeli tokatlar ayrıca onun da ekranı var.
Klavye bozuk muhtemelen çözemeyeceksin. İyiliğin için söylüyorum. Attığımı al. Güven bana. Böyle sorunlarla uğraşmaman için.Bütçeyi o kadar aşma imkanım yok bu sorunu nasıl çözebilirim veya çözülebilir mi onu soru yorum.
Adamın ailesi izin vermiyor almaya zorluyorsunKlavye bozuk muhtemelen çözemeyeceksin. İyiliğin için söylüyorum. Attığımı al. Güven bana. Böyle sorunlarla uğraşmaman için.
Peki hocam denerim :/Klavye bozuk muhtemelen çözemeyeceksin. İyiliğin için söylüyorum. Attığımı al. Güven bana. Böyle sorunlarla uğraşmaman için.
Adamın ailesi izin vermiyor almaya zorluyorsun![]()
Driver ile alakalı da olabilir. KB884L Gaming Keyboard Driver V1.0.exe buradan driveri indirip güncelleme varsa günceller misin? Büyük ihtimal windows ile alakalı sorunun var.Bütçeyi o kadar aşma imkanım yok bu sorunu nasıl çözebilirim veya çözülebilir mi onu soru yorum.
Driver ile alakalı da olabilir. KB884L Gaming Keyboard Driver V1.0.exe buradan driveri indirip güncelleme varsa günceller misin? Büyük ihtimal Windows ile alakalı sorunun var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.