Klavyeyi daha yeni aldım. Bilgisayarı aç kapa yapınca klavye bazen çalışmıyor bazen bazı tuşların renkleri yanmıyor. Klavyeyi tak çıkar yapınca düzeliyor ama bu neden oluyor? Klavyeyi geri mi göndermeliyim?
Driver ile alakalı da olabilir. KB884L Gaming Keyboard Driver V1.0.exe buradan driveri indirip güncelleme varsa günceller misin? Büyük ihtimal windows ile alakalı sorunun var.
Hocam bu tarz sitelerden alma ihtimalim yok. Ailem izin vermez onun dışında iade etmeyi düşünüyorum ayrıcı bu klavyenin sürücüsünü indirirken Windows uyarı vermişti ondan kaynaklı olabilir mi acaba?
Hocam bu tarz sitelerden alma ihtimalim yok. Ailem izin vermez onun dışında iade etmeyi düşünüyorum ayrıcı bu klavyenin sürücüsünü indirirken Windows uyarı vermişti ondan kaynaklı olabilir mi acaba?
Hocam emin ol türk sitelerinden daha güvenilir. İade yapmak falan çok daha kolay çok daha yardımcı oluyorlar. Klavye niye bozuk bilmiyorum ama o klavye asla o para etmez. Bunu al bence attığımı.
Hocam klavyeyi iade edebiliyorsan iade et. Bütçeyi biraz daha aşma şansın varsa illa Türkiye olacaksa AK820 Pro bak. Hem switch hem de kasa kalitesi olarak o modeli tokatlar ayrıca onun da ekranı var.
Hocam klavyeyi iade edebiliyorsan iade et. Bütçeyi biraz daha aşma şansın varsa illa Türkiye olacaksa AK820 Pro bak. Hem switch hem de kasa kalitesi olarak o modeli tokatlar ayrıca onun da ekranı var.
Driver ile alakalı da olabilir. KB884L Gaming Keyboard Driver V1.0.exe buradan driveri indirip güncelleme varsa günceller misin? Büyük ihtimal windows ile alakalı sorunun var.
Driver ile alakalı da olabilir. KB884L Gaming Keyboard Driver V1.0.exe buradan driveri indirip güncelleme varsa günceller misin? Büyük ihtimal Windows ile alakalı sorunun var.