Havit Gamenote KB904l alınır mı?

Bütçe
2000

Desperate47

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda red switch bir TKL klavye kullanıyordum. Bazı tuşlar bozulmaya başladı. Bu klavye alınır mı? Ya da aynı fiyat bandında daha iyi bir model var mıdır? Hot swap özelliği olsa çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz. Bütçeyi biraz arttırabilirsen Mchose G75 Pro al geç

Maksimum bütçem bu bunu daha fazla geçemem başka önerebileceğiniz bir model var mı ve bu klavye neden alınmaz tasarımı hoşuma gittiği için almayı düşünüyordum ve aynı zamanda manyetik switch olayı da olması ilgimi çekti.
Manyetik istiyorsan Mchose Ace 60 Pro al bu bütçeye biçilmiş kaftan resmen. Havitin çoğu ürünü kalitesiz indirimlerde kulaklıkları vs bayağı fp oluyor onun harici mchose dururken alınmaz.

%60 klavye kullanamıyorum o yüzden %75 klavye almayı düşünüyordum önceden kullandığım için daha rahat kullanacağımı düşünüyorum. Ayrıca blue switch kullanamıyorum aile evinde yaşıyorum.

Son düzenleme:
%60 klavye kullanamıyorum o yüzden %75 klavye almayı düşünüyordum önceden kullandığım için daha rahat kullanacağımı düşünüyorum. Ayrıca blue switch kullanamıyorum aile evinde yaşıyorum.

Hocam aynı şekilde bende almayı dusunuyorum neden bu klavyeyi tavsiye etmediklerini ogrenebildiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı