Havit Gamenote KB904L alınır mı?

Evet. Alınacak bir ürün değil ve manyetik switchlerin herhangi bir üstünlüğü yok.

Hall effectin ne işe yaradığını bilmiyorsunuz sanırım? En basitinden joystick drift sorununu araştırarak öğrenebilirsiniz Hall effectin ne işe yaradığını. İçindeki bütün özellikler kullanacağım şeyler. Emin olun internetten bir şeyi adamakıllı araştırmadan asla almam. 8K polling rate, 32K scalling rate, makro, hotswap, snaptap, Rapid trigger boşuna değil gibi.

Hall effectin ne işe yaradığını bilmiyorsunuz sanırım? En basitinden joystick drift sorununu araştırarak öğrenebilirsiniz Hall effectin ne işe yaradığını. İçindeki bütün özellikler kullanacağım şeyler. Emin olun internetten bir şeyi adamakıllı araştırmadan asla almam.
Nasıl bilmiyorum? ATK RS7 kullandım iyi ve üstün bir manyetik bazı durumlardan ötürü iadeye gönderdim ve üstün bir mekanik aldım gram farkı yok buna emin ol. Buraya kim gelirse gelsin o klavyeyi önermeyecektir. İllaki hall effect olsun dersen daha iyi ürünler vardır emin ol.

Nasıl bilmiyorum? ATK RS7 kullandım iyi ve üstün bir manyetik bazı durumlardan ötürü iadeye gönderdim ve üstün bir mekanik aldım gram farkı yok buna emin ol. Buraya kim gelirse gelsin o klavyeyi önermeyecektir. İllaki Hall effect olsun dersen daha iyi ürünler vardır emin ol.

Uzun vadede switchlerde sorun olmuyor basmama gibi bir problem olmuyor en basitinden.

Uzun vadede switchlerde sorun olmuyor basmama gibi bir problem olmuyor en basitinden.
Mekaniklerde oluyor mu? Kaliteli bir ürün asla sorun çıkarmaz hatta buna emin ol manyetiklerden daha uzun dayanır. Basım hissiyatı açısından ve ses açısından kötüler tanıdığım birkaç kişi hem manyetik hem de mekanik kullanıyor veya manyetik kullandı mekaniğe geçti hepsi mekanik öneriyor.

Mekaniklerde oluyor mu? Kaliteli bir ürün asla sorun çıkarmaz hatta buna emin ol manyetiklerden daha uzun dayanır. Basım hissiyatı açısından ve ses açısından kötüler tanıdığım birkaç kişi hem manyetik hem de mekanik kullanıyor veya manyetik kullandı mekaniğe geçti hepsi mekanik öneriyor.

Ben bu parayı veriyorsam manyetik alırım daha önceden birkaç üründe tecrübem var manyetik ürünler hakkında.

Ben bu parayı veriyorsam manyetik alırım daha önceden birkaç üründe tecrübem var manyetik ürünler hakkında.
Sen bilirsin ama emin ol senden daha yüksek rakamlar verdim ve hiçbir farkı yok. Hatta mekanik kat kat iyi diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı