Elektronik Havit H2002D 599TL!

Alınır mı sizce o mouse?
Linkteki mi Bane mi?

Linkteki nasıldır bilmiyorum ama Bane'i 1 TL'ye aldığımdan şikayetim yok :D O şey bir yana, okuduğum değerlendirmelerin aksine Bane mouse bana göre iyi. Kaydırma temassızlık gibi sorunları yok, renkleri güzel, rahat bir mouse. Zincir marketlerde satılan oyuncu mouselardan kat kat iyi, fiyatı 400-500 TL olsa tavsiye ederdim mesela (ki Akakçe'de fiyatı şu an 500 civarıymış).

Stok bitmiş hocam. Sizce tekrar gelir mi stoğa?
Her salı saat 18.00'da böyle indirmeler oluyor ve nerdeyse her hafta bu şekilde güzel bir kulaklık indirme giriyor, önümüzdeki hafta olmasa bile sonraki hafta kesin olur ama ben 4-5 haftadır takip ediyorum ve her hafta bu şekilde 1 tane Gaming kulaklık %40-70 arası indirim alıyor.

Laptop anakartının ses yongası kaliteli ise, güzel ses alabilirsiniz.
Eğer kötüyse, kendi ses kartı iyi olan bir kulaklık almak daha iyi olur tabii.
Şuan modern girilş seviyesi anakartların çoğu alc 897 gibi birşey kullanıyor buda gayet yeterli, artık 500 tlik kulaklığa ses kartı takmak çokta gerekli değil .

Bir laptop kullanıcısı için almayı planlıyorum, iyi bir ses kartından kastınız nedir? En azından ne seviyede bir donanıma sahip olması lazım?

Razer BlackShark v2X kullanıyorum, kulaklık hem Lenovo V14 G2 hem de ASUS TUF A15 laptopta yüksek ve bir nebze kalitesi ses verirken hem Gigabyte B450M-H hem de BIOSTAR B650MP-E Pro anakartlı sistemde oldukça vasat ses veriyor. Benim genel tecrübemde de orta segment laptoplar giriş-orta segment masaüstü anakartlardan ses konusunda daha başarılı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı