Havit H2002P kulaklık alınır mı?

Alınır. Güzel bir kulaklık fakat iyzico + kampanya denk getirince 500TL gibi bir fiyata alınabildiğini düşününce 1200TL biraz fazla geliyor bana şahsen.
Bu arada kendi sitesinden "combatry" kodu ile de bu fiyata alabilirsin.

Hocam bu İyzico güvenilir mi?
Evet, güvenilir. 1200TL desek 700TL'ye gelir. İyzico üye olup ardından hesabını doğruladıktan sonra uygulamadan kampanya bölümündeki ilgili 500TL ilk alışveriş kampanyasına katılıp satın alabilirsin.
Not: Havit'in sitesinde İyzico kampanyası mevcut. Başka sitelerde var mı kontrol etmek lazım. O yüzden buradan olmasına dikkat et.

Alınır bende kullanıyorum fakat bende kablo bükülme durumu oldu. Kablo bazı yerlere dönünce çalışmıyor. Bantladım ve şu an sorunsuz kullanıyorum, sizde bükülme durumu olmayabilir çünkü ben kabloyu masanın altından dolandırıyordum kablo uzun diye. Ses kalitesi, mikrofonu güzel bir kulaklık alınır.

Evet, güvenilir. 1200TL desek 700TL'ye gelir. İyzico üye olup ardından hesabını doğruladıktan sonra uygulamadan kampanya bölümündeki ilgili 500TL ilk alışveriş kampanyasına katılıp satın alabilirsin.
Not: Havit'in sitesinde İyzico kampanyası mevcut. Başka sitelerde var mı kontrol etmek lazım. O yüzden buradan olmasına dikkat et.
Ozaman hem combatry kodu hemde iyzico 500₺ ile almamız daha mantıklı oluyor sizin söylediğiniz gibi,Birde hocam driver kurmak gerekiyormu kulaklık aldıktan sonra 7.1 aktifleştirmek için,bir videoda denk gelmiştim havitin kendi sitesinden driver indirip etkinleştirme ve ekolayzer ayarları yapmamız gerektiğini anlatıyorlardı

Alınır bende kullanıyorum fakat bende kablo bükülme durumu oldu. Kablo bazı yerlere dönünce çalışmıyor. Bantladım ve şu an sorunsuz kullanıyorum, sizde bükülme durumu olmayabilir çünkü ben kabloyu masanın altından dolandırıyordum kablo uzun diye. Ses kalitesi, mikrofonu güzel bir kulaklık alınır.
Ne zamandır kullanıyorsunuz hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı