Maze Ersel
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, öncelikle 1 yılı aşkın süredir aynı marka olan Havit'in H2002D modelini kullanıyorum fakat pedleri soyulmaya başladı ve mikrofonundan pek memnun kalamadım mikrofon da soyulmaya başladı zaten. Yeni bir kulaklık alacağım başlığa yazdım 2 model arasında kaldım. Özellikle Wireless bir kulaklık almak istiyorum ama maalesef bu fiyat bandında Fuxi h-3 dışında yok neredeyse. H2002P'de performans olarak çok övülüyor diğer kulaklığa göre performansının çok daha iyi olduğunu söylüyor herkes. Sırf kablosuz almak için kötü bir model almak istemiyorum şu anki kulaklığımın Fuxi h-3'ten çok daha iyi olduğunu söyleyen çok fazla kişi var. Sizce hangisini almalıyım Fuxi h-3 sipariş verdim anlık ama iptal edebilirim sizce hangisini almalıyım.
Not: Fuxi h-3 sipariş verirken 100 liraya Trendyol ekstra garantisini de eklettim kulaklıklarda garanti ve iade sıkıntılı olduğu için.
Not: Fuxi h-3 sipariş verirken 100 liraya Trendyol ekstra garantisini de eklettim kulaklıklarda garanti ve iade sıkıntılı olduğu için.