Havit H2002P vs Fuxi H3

Mikrofonu gayet iyi hocam cızırtı yaşamadım ben. Zaten süngeri var gürültü engelleme görevi görüyor bir nevi. Fuxi'den iyi bana göre ama kablosu çok dolanıyor. Onu göze alarak alın.
Kulak ağrıtıyormu cok? Kabloya çözüm bulurum kanka. Artı ve eksi yönleri ne.

Fuxi serisinden hiçbir şey alınmaz.
Machineke gx30 almayın sakın bence sorunu yazdım altta.

Mikrofonu gayet iyi hocam cızırtı yaşamadım ben. Zaten süngeri var gürültü engelleme görevi görüyor bir nevi. Fuxi'den iyi bana göre ama kablosu çok dolanıyor. Onu göze alarak alın.
Hocam sesi cokmu? Yüksek kulaklığın sağlıksız derecede onu ayarlayabiliyormuyuz? %20 deyken ses fazla ses duymak istemiyorum.

Son düzenleme:
Kulak ağrıtıyor mu cok? Kabloya çözüm bulurum kanka. Artı ve eksi yönleri ne.

Machineke GX30 almayın sakın bence sorunu yazdım altta.

Hocam sesi cok mu? Yüksek kulaklığın sağlıksız derecede onu ayarlayabiliyor muyuz? %20'deyken ses fazla ses duymak istemiyorum.

Mesaji görmedim kusura bakma. Kulağa tam oturuyor. Sesi iyi ben 30 40 da kullanıyorum. Artı yönleri, 7.1 olması mikrofon açma kapama vs. vs. Driverını kurarak ses ayarı, ince ayar vs. yapabiliyosunuz, kulaklığı çıkarınca dışarı ses vermiyor, kapandığı için. Kapanma derken birleşiyor işte. Mikrofonundaki süngeri çıkarıp takabiliyosun, eksisi kablo dolanıyor başka bir eksi tarafı yok.

Mesaji görmedim kusura bakma. Kulağa tam oturuyor. Sesi iyi ben 30 40 da kullanıyorum. Artı yönleri, 7.1 olması mikrofon açma kapama vs. vs. Driverını kurarak ses ayarı, ince ayar vs. yapabiliyosunuz, kulaklığı çıkarınca dışarı ses vermiyor, kapandığı için. Kapanma derken birleşiyor işte. Mikrofonundaki süngeri çıkarıp takabiliyosun, eksisi kablo dolanıyor başka bir eksi tarafı yok.

Driverı nereden indirdin bulamadım da alacağım yakında kulaklığı?

Kanka şey aldım ben GX30 machenike berbat iade ediyorum. Cok fazla sesi vardı kulağı patlatır. Mikrofon tüm ayarlara rağmen cızırtı vardı bayağı. Sesini yükseltip düşürüyordu Windows'ta.

O markayı bende beğenmıyorum noname marka bana göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı