Havit H2002P vs H2002D

Bütçe
750-1200

gftyfps

Picopat
Daha fazla  
Amazon'da kuponla beraber H2002D 750 TL, H2002P 1150TL'ye denk geliyor, aradaki 400 TL farkı odemeye değer mı? Neredeyse aynı kulaklıklar diye biliyorum ama sizin de bir görüşünüzü almak isterim.

Bence kesinlikle değer çünkü bende kendi ses kartı olan bir kulaklık almıştım forumda alma diye uyarmışlardı ama aldıktan sonra baktım ve iyki diğerlerini almamışım dedim ses kalitesi tam istediğim gibi ve kendi ses kartı olduğu için neredeyse her cihazda kullanabilirim.

P modelinin dahili ses kartı olduğu için ses kalitesi D ye göre çok daha iyi. Aradaki fiyat farkını vermeye değer. Mikrofon kalitesi olarak da p modeli biraz daha üstün.

2002D olanda ses kartı bulunmuyor, H2002P olanda ses kartı bulunuyor. Anakartınızın ses yongası iyiyse D olanı alabilirsiniz.

Eğer s es kartın iyiyse H2002D modelini al. İyi değilse bile 400 liraya değmez bence ya.

Gigabyte H410M anakart var. Ben aradakı 400 TL'ye fazla vermeye değeceğini düsünmüyorum şahsen ama 1200e daha ıyı bir kulaklık varsa onları da değerlendırebılırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı