Havit H2039BG alınır mı?

• Konuyu başlatan Hxrea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 81

Hxrea

Centipat
Daha fazla  
ROG Pelta Dongle'ını yanlışlıkla çöpe attığımdan dolayı yeni bir kulaklık almam lazım. Bu kulaklık karşıma çıktı sizce nasıl? Deri ped, mikrofonu çıkartılabilir, tri-mode özellikleri olması şart. (Alternatif önerecekseniz)

ROG Pelta Dongle'ını yanlışlıkla çöpe attığımdan dolayı yeni bir kulaklık almam lazım. Bu kulaklık karşıma çıktı sizce nasıl? Deri ped, mikrofonu çıkartılabilir, tri-mode özellikleri olması şart. (Alternatif önerecekseniz)
Destekle konuşun, öyle bir kulaklıktan sonra geçeceğiniz çoğu kulaklık iğrenç gelecektir.

@EmirHene Destekle konuştum zaten. Üretim sırasında kulaklık ile dongle arasında eşleştirme olduğu için yeni dongle sağlayamıyorlar. Ayrıca Pelta kaliteli olsa bile sıradan ses veriyor her kulaklık gibi. Belki oyunlarda daha iyi ses kasarsın, belki bazı konularda daha avantajlıdır ancak piyasa'da tek bir kulaklık yok sonuç olarak. Konu dışına gitmeyelim, kulaklık hakkında bilginiz varsa yorumunuzu yapınız.

Ya bende sorun var ya da karşınıza bir kulaklık çıkmadı.

Son düzenleme:
@EmirHene Evde aramadığım yer kalmadı. Dalgınlığıma gelmiş, telefondan bir arama geldi (beklediğimiz bir arama) o sıra telefona bakarken çöpe mendil atıyordum dongle'da elimdeydi diye düşünüyorum onun arasında kayıp gitmiş olmalı. Çöpü aradık, hijyen bakımından dökmedik çöpü öylesine bir aradık ama bulamadık. Umarım merakın gitmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı