Havit H630BT Pro ANC alınır mı?

Hocam merhaba ben de almayı düşünüyorum ama uzun süreli kullanımda rahatsız ediyor mu acaba ve malzeme kalitesi nasıl ses düzeyi nasıl çok yüksek bir beklentim yok acıkcası işimi görür diye düşünüyorum
ANC'si fiyatına göre güzel. Kulak pedleriyle birlikte güzel bir yalıtım sağlıyor.

Hocam merhaba ben de almayı düşünüyorum ama uzun süreli kullanımda rahatsız ediyor mu acaba ve malzeme kalitesi nasıl ses düzeyi nasıl çok yüksek bir beklentim yok acıkcası işimi görür diye düşünüyorum
Dediğim gibi, fiyatına göre güzel bir ürün. "Hiç beklentim yok" kulaklığı değil bence. Telefon için uygulaması yok sadece, o da olsa güzel olurdu.

Hocam hala iyi mi kulaklık bi sıkıntı varmı?
hocam ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum kulağı tamamen sarıyor belki yaz aylarında aşırı sıcak bi yerde yaşıyorsan terletebilir ama kulağını boğmaz pedleri aşırı yumuşak anc si var 20 db ses engelliyor şarj kısmında aşırı güzel %60 seste 80 saat gidiyor ortalama kablolu kablosuz kullanabiliyosun
ek olarak benim alırken izlediğim videoları bırakıyorum hocam ordan daha kaliteli bilgi alabilirsiniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı