Havit H655BT alınır mı?

Mert Göktuğ

Hectopat

Bu kulaklığı alıp almama konusunda kararsız kaldım. Bu fiyat bandında bu kulaklığı almak mantıklı mı ya da aynı kulaklığın Pro versiyonunu almak?

Bu modelden biraz daha ucuz olan Havit gamenote H2002p kullanıyorum, mikrofonu gayet iyi, net, iletişim için çok iyi bile denilebilir bence. Kulak pedleri beni rahatsız etmedi, rahat. Öyle acayip bir bass falan yok, dışarının sesini kesiyor. Müzik de dinledim, oyun da oynadım, kalitesinden şikayetçi değilim. Bass detayını bazı kişiler dikkat ediyor diye yazdım, en fazla nasıl bir bass olabilir çok fikrim de yok açıkçası

Bu modelden biraz daha ucuz olan Havit Gamenote H2002P kullanıyorum, mikrofonu gayet iyi, net, iletişim için çok iyi bile denilebilir bence. Kulak pedleri beni rahatsız etmedi, rahat. Öyle acayip bir bass falan yok, dışarının sesini kesiyor. Müzik de dinledim, oyun da oynadım, kalitesinden şikayetçi değilim. Bass detayını bazı kişiler dikkat ediyor diye yazdım, en fazla nasıl bir bass olabilir çok fikrim de yok açıkçası.

Pro ile arasındaki fark hakkında bilgin var mı? Aradaki farkı ödemeye değer mi?

Pro ile arasındaki fark hakkında bilgin var mı? Aradaki farkı ödemeye değer mi?
İki kulaklığı da kullanmadığım için bir bilgim yok. Bu fiyat bandında bir alternatif olarak h2002p önerebilirim, bu ürün hakkında sorunuz varsa yazabilirsiniz. Bahsettiğiniz ürünün ve pro olanının inceleme videolarını güzel kanallardan izlerseniz bilgilenebilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı