RX 9060 XT alınır mı?

9060 XT 16 GB alma arefesindeyim. NVIDIA 1060, 2060 ve daha sonra da 3060 kullanıcısı biri olarak AMD kullanan arkadaşlara soruyorum gerçekten driver veya yazılım sorunları insanı bezdirecek kadar oluyor mu?

@skynettech hocam RX 6000, 7000 ve 9000 serisinde büyük oranda düzeldi. RX 500 ve 5000 serilerinde olduğu kadar bezdirici değil. Ancak çok fazla kart değiştirmiş biri olarak Vega 56 harici diğer AMD kartların neredeyse hiçbirinde WattMan hatası almadım. Ancak bu sizin de almayacağınız anlamına gelmez. Forumda beni yanıltan konular çıkıyor çünkü sık sık.

@skynettech hocam RX 6000, 7000 ve 9000 serisinde büyük oranda düzeldi. RX 500 ve 5000 serilerinde olduğu kadar bezdirici değil. Ancak çok fazla kart değiştirmiş biri olarak Vega 56 harici diğer AMD kartların neredeyse hiçbirinde WattMan hatası almadım. Ancak bu sizin de almayacağınız anlamına gelmez. Forumda beni yanıltan konular çıkıyor çünkü sık sık.
Aslında NVIDIA tarafında da ara sıra çökmeler olmuyor değil hocam, hatta değil oyun oynarken Netflix'ten film izlerken bile başıma geldi driver çökmesi. Tavsiyeniz üzerine az önce verdim 9060 XT 16 GB siparişini. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı